Dezamăgire mare pentru Ianis Hagi, chiar azi. Românul a fost surprins de decizia lui Steven Gerrard

Dezamăgire mare pentru Ianis Hagi, chiar azi. Românul a fost surprins de decizia lui Steven Gerrard
Ianis Hagi, luat în vizor de Steven Gerrard. Ce i-a făcut antrenorul

Ianis Hagi a primit o lovitură imensă din partea lui Steven Gerrard! Fotbalistul a fost dezamăgit după decizie luată de antrenorul de la Glasgow Rangers. Se pare că acesta nu ar mai fi preferat în ultima perioadă, presa din Scoția adresându-i critici dure.

Ianis Hagi, dezamăgit de o decizie luată de Steven Gerrard. Ce se întâmplă cu fotbalistul

Glasgow Rangers, echipa unde joacă fiul Regelui, a reușit să iasă câștigătoare în meciul împotriva rivalilor de la Celtic, obținând un scor de 1-0. Campioana Scoției a urcat pe locul 3 în Premiership după ce Filip Helander a marcat singurul gol al meciului în minutul 66, potrivit Playsport.

Steven Gerrard a făcut trei schimbări pe parcursul meciului, dar Ianis Hagi nu a fost vizat. Fiul Regelui a urmărit partida de pe banca de rezerve, fiind introduși pe teren, după pauză, Lundstream, Sakala și Arfield, în timp ce fotbalistul român nu a putut să aibă o evoluție în acest meci victorios pentru Glasgow.

Se pare că decizia luată de Steven Gerrard ar avea legătură cu evoluția destul de slabă pe care a avut-o Ianis Hagi în meciul contra armenilor de la Alashkert. În timp ce el a fost titular în respectiva partidă, după ce nu a avut vreo realizare, Steven Gerrard a ales să îl înlocuiască cu Cedric Itten.

Ce a putut să îi facă Steven Gerrard lui Ianis Hagi

În respectivul meci, Steven Gerrard a făcut o singură schimbare, iar apoi Ianis Hagi a privit de pe banca de rezerve victoria cu Celtic, semn că antrenorul englez nu este extrem de mulțumit de fotbalist în această perioadă.

Totuși, Glasgow Rangers s-a salvat prin victoria obținută pe tener propriu cu un scor de 1-0, după ce meciul cu Alashkert s-a terminat cu 0-0. Astfel, echipa din Scoția a reușit să se califice pentru un al doilea sezon consecutiv în grupele Europa League.

Ianis Hagi, criticat dur de presa din Scoția

În timp ce Glasgow Rangers așteaptă confruntările din grupa A cu Brondby, Olympique Lyon și Sparta Praga, Ianis Hagi se confruntă cu mai multe critici din partea jurnaliștilor scoțieni.

Se pare că acesta nu l-a impresionat pe Steven Gerrard în ultimul meci, de aceea nu a intrat pe teren în partida cu Celtic. Mai mult, jurnaliștii au susținut că el nu merită notă de trecere după ce a fost înlocuit cu Cedric Itten în partida contra armenilor de la Alashkert.

„A făcut prea puțin și nu l-a impresionat pe Gerrard. De aceea a și fost înlocuit. Nu primește notă de trecere, nu merită.”, au transmis jurnaliștii scoțieni de la The Scottish Sun.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI