Detaliul secret despre viața amoroasă a lui Cristiano Ronaldo. Un impresar român l-a dat de gol: ce face în pat, de fapt

de: Gabriel Peneș
02 05. 2022

Detaliul secret despre viața amoroasă a lui Cristiano Ronaldo. Starul de la Manchester United a trecut, de curând, prin tragedia provocată de moartea unuia dintre gemenii născuți de partenera sa, Georgina Rodriguez. Dar portughezul este cunoscut ca un sportiv cu fizic, dar și psihic „de oțel”. El a revenit pe gazon, înscriind în fiecare dintre cele două partide în care a jucat după decesul fiului său. Cristiano Ronaldo are o armată de specialiști în jurul său, care-i oferă repere, practic, pentru orice lucru pe care-l face, atât în viața profesională, cât și personală.

Detaliul secret despre viața amoroasă a lui Cristiano Ronaldo

Detaliul secret despre viața amoroasă a lui Cristiano Ronaldo. CR7 a trecut prin drama pierderii unuia dintre gemenii născuți de partenera sa, Georgina Rodriguez. După ce a absentat la primul meci de după tragicul eveniment, lusitanul de la Manchester United a revenit „en fanfare” pe gazon.

Cristiano Ronaldo a revenit pe teren înscriind atât în partida cu Arsenal, cât și în cea cu Chelsea, din Premier League. Portughezul a devenit primul jucător care a marcat cel puțin 100 de goluri, atât în campionatul Angliei, cât și în cel al Spaniei, unde a evoluat la Real Madrid. El a ajuns la 23 de goluri marcate în acest sezon. Mai mult, Ronaldo a înscris ultimele cinci goluri pentru Manchester United. În plus, opt dintre ultimele nouă reușite ale echipei i-au aparținut portughezului în vârstă de 37 de ani.

Un impresar român l-a dat de gol: ce face în pat, de fapt

Cristiano Ronaldo este recunoscut drept un fanatic al pregătirii fizice și nu numai.Nivelul său de profesionalism atinge toate domeniile ce au legătură cu performanțele sale. El a fost elogiat de Mick Clegg, principalul preparator fizic de la Manchester United, care era la echipă și la prima sosire a portughezului pe Old Trafford, în 2003. Acesta este convins că deținătorul a 5 „Baloane de Aur” va putea juca și dincolo de vârsta de 40 de ani, dată fiind atenția pe care o dă pregătirii sale fizice, dar și mentale, emoționale, inclusiv alimentației.

„Cristiano e un geniu, un geniu absolut. A învățat enorm încă de la început cum să-și îngrijească trupul. Nu doar fizic, ci și mental, emoțional, spiritual. Are o mulțime de cunoștințe despre alimentație și știe cum să echilibreze lucrurile. Singura persoană pe care am văzut-o la fel de intensă în pregătire a fost Ryan Giggs (n.r. – jucător galez, emblematic pentru Manchester United).

Acesta a fost și motivul pentru care a putut juca până la 40 de ani. Cristiano va dori să treacă mult peste borna de 40 de ani. El speră să poată juca până spre 45 de ani”, a declarat Mike Clegg pentru Daily Mirror.

„Știe și când să facă sex și cât să facă”

Ronaldo are o adevărată armată de specialiști în jurul său, a dezvăluit impresarul Giovanni Becali, prieten atât cu Jorge Mense, agentul portughezului, cât și cu Jose Mourinho, care l-a antrenat la Real Madrid. Aceștia îi realizează un program de viață „la virgulă”, inclusiv în ceea ce privește viața intimă a starului.

„Jucătorul trebuie să fie controlat, să aibă mereu specialiști lângă el. Să aibă un doctor, un preparator, un nutriționist, chiar și un sexolog. Trebuie să-i spună programul de somn, de antrenament, chiar și de sex.

Păi, Ronaldo, la 37 de ani, are programul făcut minut de minut.Știe și când să facă sex și cât să facă cu soția sa. Are un sexolog cu el și îi dă parametrii pe care trebuie să-i consume. Nu este o glumă, știu de la Jorge (n.r – Jorge Mendes, agentul lui Cristiano).

Când trebuie să facă sex și când să facă sex. Știe când să meargă și cu bicicleta, tot, tot. Ronaldo a muncit și muncește mult pentru a se menține. Nu este ca Messi. De aia va juca până la 42 de ani.

Știe când trebuie să ia avionul, știe când pleacă avionul nevestei. Pentru că el deține două avioane. Unul, al lui, unul, al nevestei. Știu toate astea de la Mourinho”, a dezvăluit Becali, în exclusivitate la Digi Sport Matinal.

Cristiano Ronaldo mai are contract până în vara lui 2023 cu Manchester United. La 37 de ani, el este jucătorul cel mai bine plătit din Premier League, încasând un salariu brut de 31,86 de milioane de euro pe sezon. Ronaldo are, la ora actuală, cinci copii, dintre care doi sunt făcuți cu Georgiana Rodriguez, cei doi fiind împreună din 2017.

Foto: Facebook/Georgina Rodriguez/Cristiano Ronaldo