Cum l-a umilit Diana pe Prințul Charles, după despărțire. Chiar Regina Elisabeta i-a dat voie să facă asta

Cum l-a umilit Diana pe Prințul Charles, după despărțire. Chiar Regina Elisabeta i-a dat voie să facă asta
Prințesa Diana și Prințul Charles s-au căsătorit în 1981

Prințesa Diana a fost printre cele mai iubite persoane din familia regală a Angliei. Iar moartea ei, în 1997, a provocat tristețe în lumea întreagă. Născută în 1961, Diana s-a măritat la doar 20 de ani cu Prințul Charles. Iar căsnicia lor a durat 15 ani, până în 1996. Au divorțat în cele din urmă, din cauza relațiilor extra-conjugale ale Prințului de Wales. Cel care obișnuia să petreacă foarte mult timp alături de Camilla Parker, care avea să îi devină soție în 2005. De altfel, mariajul dintre Diana și Charles nu a fost niciodată considerat unul funcțional. În special în anii 90, cei doi ajunseseră să se evite la evenimente.

Regina Elisabeta îi lua adesea partea Dianei în conflictele cu Prințul Charles. În special pentru cei doi nepoți, William și Henry

S-a scris de multe ori că Diana ar fi apelat la Regina Elisabeta pentru a încerca să repare mariajul cu Prințul Charles. Dar pur și simplu a fost imposibil ca între cei doi să existe o conexiune, în ciuda eforturilor făcute de Regină. Okmagazine.ro a scris despre o scenă pe care Prințul Charles a ținut să o includă în biografia sa. A fost un moment foarte greu pentru Prințul de Wales, așa cum notează sursa citată.

În biografia The Untold Story, autorul Ross Benson scrie că, înainte de un eveniment, prinţesa Diana a sunat-o pe regină pentru a o informa cu privire la intenţiile sale. Voia să fie aproape de Familia Regală, la un eveniment imoportant. Regina Elisabeta știa că prezenţa Dianei îl va umili pe fiul ei din cauza despărţirii lor recente. Cu toate astea, i-a permis să participe.

Prinţul a fost extrem de surprins atunci când a apărut Lady Di. Dar a fost nevoit să treacă peste și a încercat pe cât posibil să își ignore fosta soție. Avea antrenament pentru asta, pentru că la fel a făcut și în cei 15 ani de căsnicie. Cert este că acel eveniment la care Prințesa Diana a apărut pe neașteptate l-a șocat atât de tare pe Charles, încât acesta a ținut să îl includă în biografia sa. Conform sursei citate, Prințesa Elisabeta a ales să nu îi interzică Dianei participarea la eveniment în special pentru cei doi nepoți, William și Henry.