Detaliul incredibil. Ce apare, de fapt, pe gardul lui Dani Mocanu FOTO

Detaliul incredibil. Ce apare, de fapt, pe gardul lui Dani Mocanu FOTO
Detaliul incredibil. Ce apare, de fapt, pe gardul lui Dani Mocanu FOTO

Dani Mocanu este unul dintre cei mai populari maneliști de la noi din țară, fiind chiar preferatul interlopilor. Puțină lume știe însă ce se află pe gardului casei lui. Ei bine, este vorba chiar de numele lui.

Ce apare pe gardul lui Dani Mocanu

Artistul a făcut el însuși, poate neintenționat, această dezvăluire atunci când s-a fotografiat în fața casei lui, iar numele lui apărea pe gard.

Recent, Dani Mocanu a scos și un nou videoclip, denumit Artileria, care are deja succes la public. De altfel, piesa și videoclipul sunt realizate în tandem de celebrul Costi Ioniță, cel care a colaborat în trecut cu Adi Minune și care acum colaborează cu alte nume cunpscute din lumea manelelor. De la 1 iunie, de când s-a lansat, Artileria a strâns peste 32 de milioane de vizualizări pe YouTube.

sursa foto: wowbiz
sursa foto: wowbiz

George Pian l-a amenințat pe Jador, din cauza lui Dani Mocanu

De menționat este că Dani Mocanu este artistul preferat al interlopilor. Astfel, George Pian l-a amenințat pe Jador deoarece a avut ”tupeul” să îl concureze pe Dani Mocanu la primul loc în trending.

„Fac și eu video ăsta în special pentru… ăsta de Jador. A venit el de la Bacău să fie și el locul 1 în trending pe Youtube că a scos melodiile alea și a început să plângă: ”Aoleu Simina, te-a … Alex”. Ai venit de la Bacău să fii locul 1 în trending….

Da mă, ai dreptate, ai avut locul 1 în trending 2-3 luni cât a vrut Dani Mocanu. Păi ăla e regele hiturilor, ești nebun? Păi cine ești tu mă, că ai cântat pe la tine pe la Bacău când mai murea câinele sau pisica unuia. Tu n-ai un pic de simț de rușine? A venit Dani Mocanu acum și a luat înapoi locul 1. De ce? Pentru că el e numărul 1. Omul, nu că a obosit, s-a plictisit să fie locul 1 și a zis și el cum e să fii locul 2 și 3 și omul s-a supărat acum că te-a văzut că ești pe… și îi era să nu faci vreun infarct, să mori de atâta faimă.

Pentru că ăsta e el, Dani Mocanu, omul e Regele! Pe lângă faptul că e al nostru, e fratele meu, dă-i Cezarului ce-i al Cezarului! Nu ție! Că tu ești un prost, ești nebun? Apropo, vezi că pe data de 20 îmi fată pisica, dacă nu ești prezent, unde te prind, dacă nu te bat. Atât îți spun. Și tu, Desanto, vezi cum stai, că pe tine te trimit înapoi de unde ai venit. Gata cu locul 1, că nu-l meritați! Locul 2, locul 3, luați-le, că nu avem nevoie, dar locul 1, se știe, ăla e rezervat pentru încă 10 vieți de acum încolo, pentru Dani Mocanu. V-am pupat și terminați cu fițele!”, l-a amenintat George Pian pe Jador, într-un live.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI