Detaliul incredibil care a ieșit la iveală despre fostul ministru al Economiei, după accidentul în care au murit doi oameni. Cine este, de fapt, vinovat de tragedie

Detaliul incredibil care a ieșit la iveală despre fostul ministru al Economiei, după accidentul în care au murit doi oameni. Cine este, de fapt, vinovat de tragedie
Detaliul incredibil care a ieșit la iveală despre fostul ministru al Economiei, după accidentul în care au murit doi oameni

Noi informații despre accidentul în care a fost implicat fostul ministrul al Economiei, Daniel Chițoiu, au ieșit la iveală. Oamenii legii au reușit să afle cine este vinovat pentru accidentul produs joi dimineață pe DN7 în urma căruia doi oameni și-au pierdut viața.

Cine este, de fapt, vinovat de producerea accidentului în care a fost implicat fostul ministru al Economiei

vonovat, accident, fostul ministru al economiei
Cine este, de fapt, vinovat de producerea accidentului în care a fost implicat fostul ministru al Economiei

Accidentul în care a fost implicat fostul ministru al Economiei s-a produs pe data de 26 decembrie pe DN7, între Pitești și Râmnicu Vâlcea, în raza localității Zamfirești, aproape de Dealul Negru. Două autoturisme s-au ciocnit frontal, după ce unul a intrat pe contrasens.

Inițial, s-a vorbit despre faptul că șoferul vârstic a fost cel care a intrat pe contrasens, după ce i s-ar fi făcut rău. Însă, unul dintre liderii de sindicat ai polițiștilor susține că primele date ale anchetei arată că Daniel Chițoiu a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens cauzând astfel accidentul care s-a soldat cu doi morți. In urma producerii accidentului, fostul ministru a ajund de urgență la spital.

”Ceea ce știu din sursă sigură e că domnul ministru a pierdut la un moment dat controlul. S-ar fi putut să fi vorbit la telefon, să nu fi fost atent sau să i se faă rău. Cel care circula pe sens invers nu a avut o reacție să tragă de volan. Chițoiu nu a fost audiat până la această oră, din informațiile pe care le dețin. El a fost transportat la spital, însă au fost audiați mai mulți martori.

Cele două mașini implicate vor fi expertizate, iar această procedură poate dura o lună, o lună și ceva. Cel vinovat va fi trimis în judecată pentru omor de inculpă în aceste situații”, a declarat Iulian Surugiu, reprezentant al Sindicatului Național al Agenților de Poliție.

Oamenii legii au deschis dosar penal în urma producerii accidentului pentru ucidere din culpă, iar cauzele exacte vor fi stabilite de o expertiză. În urma producerii accidentului, șoferul de 82 de ani care se afla la volanul celuilalt autovehicul a murit pe loc, iar pasagera din dreapta Loganului, în vârstă de 73 de ani, a fost grav rănită şi a decedat ulterior la spital. Astfel, cel care va fi găsit vinovat de producerea accidentului riscă ani grei de închisoare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI