18 dec. 2022 | 21:01

Detaliul ciudat care l-ar fi dat de gol pe Pique. Aşa a aflat Shakira că este înşelată, de fapt

Monden
Detaliul ciudat care l-ar fi dat de gol pe Pique. Aşa a aflat Shakira că este înşelată, de fapt
Cum a aflat Shakira ca Pique are pe altcineva

Celebra artistă columbiană Shakira a dezvăluit cum și-a dat seama despre infidelitatea lui Gerard Pique. Nu o să-ți vină să crezi modul în care i s-a confirmat că bărbatul pe care l-a iubit enorm are pe altcineva. Mai mult, vedeta a dat cărțile pe față despre presupusa relație cu instructorul de surf al copiilor.

Shakira mărturisește cum a aflat despre infidelitatea lui Pique

Shakira ar fi dezvăluit unde și cum a aflat despre faptul că Gerard Pique are o aventură. Se pare că pericolul a fost în propria ei casă. Cântăreața a dat mai multe declarații care au trădat-o. Ce spune despre infidelitatea fostului ei partener.

Acum că Shakira și Gerard Pique au ajuns la un acord pentru custodia copiilor lor, vedeta se simte mai calmă și mai încrezătoare să vorbească despre ce s-a întâmplat cu adevărat în relația ei cu fotbalistul. Cum a aflat că este înșelată?

Recent, artista a sugerat că videoclipurile sale muzicale sunt destul de literale. Atât de mult încât unul dintre ele, în care apare deschizând un frigider, arată cum a aflat că Pique i-a fost infidel. Datorită acestui aparat electrocanic, ea a observat ceva neobișnuit.

„Aflarea adevărului”, a răspuns Shakira când a fost întrebată la ce se referă deschiderea frigiderului. „Cred că se întâmplă tuturor femeilor din când în când. Crezi că ești într-o relație reală, dar nu este chiar așa”, a adăugat ea într-o altă parte a interviului.

Amanta ar fi intrat de mai multe ori în casa fotbalistului

Așadar, mai mulți jurnaliști au declarat că Shakira ar fi descoperit că Gerard Pique i-a fost infidel prin urmele de mâncare din frigider, de vreme ce fotbalistul a adus-o pe Clara Chia în căminul conjugal de mai multe ori.

„Se pare că a descoperit prezența Clarei Chaa Marti, noua iubită a lui Pique, în casa lor, pentru că și-a dat seama că cineva mănâncă din frigider alimente care nu i-au plăcut lui”, susțin ziariștii mondeni.

Cu toate acestea, în fața tuturor rămâne valabilă varianta oficială că s-au despărțit din cauza monotoniei. Deci, această teorie nu a fost pe deplin lămurită și nici infidelitatea fotbalistului nu este dovedită.

Vedeta rupe tăcerea despre relația cu instructorul de surf

De curând, Shakira a făcut o excursie cu copiii ei și profesorul lor de surf, care i-a făcut pe mai mulți să creadă că între cei doi adulți există mai mult decât o prietenie. Ei bine, în fotografiile care circulă pe internet se vede că tânărul Gorka Ezkurdia (24 de ani) are o relație specială cu ei trei, întrucât nu doar îi antrenează personal, ci locuiește și cu ei.

Cu puțin timp înainte de a semna acordul legal cu Gerard Pique, Shakira a evadat în Cantabria cu băieții ei și profesorul de surf. Atunci, artista și Gorka Ezkurdia au atras atenția presei, deoarece păreau prea apropiați. Totuși, vedeta a declarat că nu are momentan o relație sentimentală cu nimeni, așa că le-a cere paparazzilor să înceteze cu speculațiile despre viața sa amoroasă.

Parteneri
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
Redactia.ro
Povestea de film a doi mari actori români. Și-au unit destinele în urmă cu 41 ani. S-au despărţit și s-au regăsit la 21 de ani de la divorț
Click.ro
Mirabela Dauer și-a îngrijorat fanii! Cum a ajuns să arate artista FOTO
Vocea.biz
Avertisment după ce o dansatoare a murit sufocată în timp ce avea relații intime cu iubitul ei
Digi24
Acasă la Laura Cosoi. Imagini superbe din casa de poveste a actriței / FOTO
Unica.ro
România va avea încă un Drum Expres. Conexiune rapidă între două mari orașe
EVZ.ro
Ce prevestește șarpele de casă. Superstiții legate de șerpi în casă și în curte
Spynews
Avertisment pentru toți românii cu BULETIN. Ajungi DATOR cu mii de lei
Capital.ro
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash de pe acestea | Mai au doar câteva zile la dispoziție
Antena 3
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce din gunoaie. Cum a fost surprinsă? Atrăgea toate privirile când apărea în public
Avantaje
Creșterea PENSIILOR, în PERICOL! Se SCHIMBĂ toate CIFRELE
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Andreea Tonciu nu îi poate refuza nimic fiicei sale, Rebeca. Bruneta recunoaște că o răsfață prea mult: "Îi plac banii..." / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
WOW! Carmen Iohannis i-a ȘOCAT pe toți! Cum a apărut în public: s-a văzut...
Impact.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro