Întâlnire de gradul zero între Shakira și Pique: „A izbucnit în lacrimi”. Ce s-a stabilit

Întâlnire de gradul zero între Shakira și Pique: „A izbucnit în lacrimi”. Ce s-a stabilit
Noi detalii despre Shakira si Pique

Cântăreața columbiană Shakira și fotbalistul spaniol Gerard Pique au avut o întrunire cu avocații, în care au discutat despre „bunăstarea copiilor lor”. Potrivit revistei Look, după 12 ore de discuții aprinse, cei doi foști parteneri s-au înțeles ca băieții pe care îi au împreună (Milan și Sasha) să locuiască la Miami (SUA), cu mama lor. Vedetele au ajuns la cuțite, deși s-au iubit cu foc 12 ani.

Negocieri zdrobitoare între Pique și Shakira

Jurnaliștii americanii susțin că Pique ar fi venit „foarte emoționat, epuizat aproape” la discuția cu Shakira și avocații. În timpul negocierilor, „au fost nemulțumiri, poziții conflictuale, dar cei doi nu și-au adresat niciun cuvânt urât și nu s-a ridicat tonul. A fost totul foarte civilizat, având în vedere circumstanțele delicate”.

Cine a cedat: „A izbucnit în plâns”

Fiind prezent lângă cea care i-a fost parteneră timp de 12 ani și mama copiilor săi, Gerard Pique a izbucnit în lacrimi. El s-a plâns că nu înțelege intransigența Shakirei, care nu a cedat deloc în negocieri. Însă, de dragul băieților săi, va pune capăt discuțiilor. Artista l-a îmbrățișat și consolat câteva minute în șir, a mai scris revista Look, citată de Mundo Deportivo.

Și-au spus adio după 12 ani de relație

Shakira şi Pique s-au despărțit, la începutul lunii iunie, după o relaţie de 12 ani, motivul fiind infidelităţile fotbalistului. Cei doi au împreună doi băieți, Milan (9 ani) și Sasha (7 ani), dar nu s-au căsătorit niciodată.

Celebritățile s-au cunoscut în 2010, cu puţin timp înainte de startul Cupei Mondiale de Fotbal din Africa de Sud, când fotbalistul catalan a apărut în videoclipul lansat de Shakira, „Waka Waka (This Time for Africa)”, desemnat cântecul oficial al competiţiei.

Noua iubită a fotbalistului are 23 de ani

Presat de paparazzi să recunoască noua relație cu o studentă la Relații Publice, Pique și-a făcut publică iubirea în luna august. Noua sa parteneră este Clara Chia Marti. De altfel, Shakira a reacționat cu privire la destrămarea relației: „Sunt paparazzi în fața casei mele tot timpul. Nu am unde să mă ascund împreună cu copiii mei. Putem sta doar în casă și asta îi afectează. Probabil că este cea mai neagră perioadă din viața mea. Uneori simt că e ca într-un coșmar din care mă voi trezi la un moment dat. Trebuie să aștept ca această rană din pieptul meu să se vindece. Vom vedea ce se va întâmpla”. Între Pique și Shakira au mai avut loc negocieri, în luna septembrie, dar fotbalistul a plecat nervos de la discuții.

Urmăriți Playtech.ro și pe