Detaliul care le-a scăpat tuturor! Ce s-a văzut pe corpul lui George Burcea când s-a mutat din casa Andreei Bălan

Burcea, mesaj subtil în ziua în care și-a mutat lucrurile din casa Andreei?

Mesaje subliminale la finele mariajului dintre Burcea și Bălan! George și-a luat azi toate bagajele din căminul conjugal și a făcut un pas mai departe de ceea ce visa să aibă alături de Andreea – o familie fericită. Ce s-a putut observa în timp ce își căra lucrurile?

Ce s-a putut observa în timp ce George se muta din casa Andreei?

Divorțul nu mai poate fi evitat! Burcea și-a luat lucrurile și s-a mutat din căminul conjugal. Soțul Andreei Bălan și-a luat strictul necesar și s-a cazat la un prieten. După episodul mai puțin plăcut cu autoritățile, acesta și-a predat mașina, astfel că s-a văzut nevoit să se folosească de un taxi pentru a-și muta bunurile. Pe bluza pe care o purta avea cele două mesaje ale scandalurilor în care se află azi. Să fi fost soarta sau chiar un mesaj subliminal pentru ceea ce va continua să-i fie coloană sonoră un timp?

Cu toate că vine în ajutor milioanelor de oameni care sunt victimele violenței de orice fel, se pare că nu-și ascultă propriile îndemnuri. Actorul militează pentru liniștea care se face fără abuzuri de orice fel, dar tocmai „profesorul” nu-și respectă lecțiile. Amintim că vedeta a făcut un scandal imens la locuința conjugală, motiv pentru care a dat pentru prima oară ochii cu oamenii legii. Nici nu s-au liniștit bine apele că la câteva evenimente distanță Burcea se afla din nou în atenția autorităților, după ce a fost prins drogat la volan. Acestuia i s-a întocmit un dosar penal sub acuzația de consum de stupefiante pe data de 21 februarie, la orele 10:00 ale dimineții, la doar câteva străzi de imobilul încotro se îndrepta.

Burcea, mesaj subliminal în ziua în care și-a mutat lucrurile din casa Andreei Bălan?
Burcea, mesaj subliminal în ziua în care și-a mutat lucrurile din casa Andreei Bălan? Sursa Foto: cancan.ro

Dosar penal pentru soțul lui Bălan

„La data de 21 februarie a.c.,în jurul orelor 10:00, polițiștii Serviciul Rutier Ilfov au oprit în trafic un bărbat, din Voluntari, care conducea un autoturism pe Bulevardul Eroilor din orașul Voluntari, județul Ilfov. Bărbatul a fost testat cu aparatul Drugtest, rezultatul indicând o valoare pozitivă pentru consumul de substanțe psihoactive. Persoana în cauză a fost transportată la o unitate spitalicească din București în vederea prelevării de mostre biologice de sânge și urină. În cauză se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive”
Reprezentanții Poliției

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI