23 sept. 2022 | 15:58

Detaliul care îți va scădea considerabil factura la curent. Ce trebuie să faci cu frigiderul ca să consume puţină energie electrică

Diverse
Detaliul care îți va scădea considerabil factura la curent. Ce trebuie să faci cu frigiderul ca să consume puţină energie electrică
Ce sa faci ca frigiderul tau sa consume cat mai putin

Acesta este detaliul care îți va scădea considerabil factura la curent. Ce trebuie să faci ca frigiderul tău să consume cât mai puţină energie electrică, conform experților în energie. Așadar, ce trucuri trebuie să aplici pentru a plăti mai puțini bani la curent, vezi în rândurile de mai jos.

Cum să exploatezi frigiderul pentru ca acesta să consume cât mai puțin curent. Care sunt sfaturile prețioase

În contextul în care prețul energiei a crescut mai ceva ca Făt Fumos, iar românii sunt terorizați cu gândul la facturile din această iarnă, pe internet apar tot mai multe soluții despre cum poți să ai niște facturi mai mici.

Astfel, în articolul de azi vă vom prezenta câteva trucuri pentru a reduce consumul lunar de energie electrică. Experții în energie au spus cum trebui să procedăm cu frigiderul pentru ca acesta să nu mai consume atât de mult curent.

Deschide ușa frigiderului doar atunci când chiar ai nevoie

Mai întâi, atunci când deschidem frigiderul nu trebuie să lăsăm prea mult timp ușa deschisă. Închideți-l imediat cum ați terminat ceea ce aveați de făcut.

Atunci când ușa frigiderului stă prea mult timp deschisă, aerul cald din cameră intră în frigider. Astfel, frigiderul, pentru a reveni la temperatura normală, va trebui să consume mai multă energie.

Asigurați-vă că ușa frigiderului este bine închisă

Astfel, este recomandat să deschideți ușa frigiderului doar atunci când este nevoie și doar pentru scurt timp. De asemenea, întodeauna trebuie să vă asigurați că ușa frigiderului nu este blocată la închidere de anumite alimente.

Experții în economie mai recomandă ca atunci când dezghețați mâncare să o faceți în frigider. Aceasta se va dezgheța în condiții optime, și, în plus, va aduce și o economie de energie, întrucât alimentele înghețate aduce o scădere a temperaturii în aparatul electrocasnic. Compresorul frigiderului va munci mai puțin, lucru care se va reflecta în factura de energie.

Nu puneți în frigider mâncarea caldă

O altă recomandare a experților în energie este aceea ca mâncarea să nu fie pusă caldă în frigider. Aparatul electrocasnic nu se va strica, însă compresorul va lupta din răsputeri să scadă temperatura din interior, asta pe banii dumneavoastră, înregistrând mai mulți kilowați.

Scoateți aparatura electrică din prize atunci când nu o folosiți

De asemenea, un lucru știut de foarte puțini consumatori este acela că toate aparatele din casă care stau în priză în regim stand by consumă energie. Consumul acestora atunci când nu sunt utilizate, în general, conform experților în energie, reprezintă aproximativ 50-60% din consumul pe care acestea îl realizează atunci când sunt puse în funcțiune.

Așadar, pentru o economie substanțială la factura de energie electrică trebuie scoase toate aparaturile din priză când acestea nu sunt folosite.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Traian Băsescu spune adevărul despre Ion Iliescu: Este prea târziu
Capital.ro
Mărul negru, soiul care crește la peste 3.000 de metri altitudine. Un singur fruct costă cât 20 de kilograme de mere "Florina"
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
CALENDARUL livrării PENSIILOR pentru luna MAI. ANUNȚUL ministrului Muncii
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro