Detaliile revoltătoare ale crimei din Chitila. Ce s-a întâmplat de fapt cu criminalul și soția lui

Detaliile revoltătoare ale crimei din Chitila. Ce s-a întâmplat de fapt cu criminalul și soția lui

Vineri dimineață în orașul Chitila a avut loc o crimă șocantă. O tânără mămică a fost înjunghiată mortal chiar de cel care i-a jurat credință în fața Domnului. Vineri dimineață, 7 februarie, Robert, în vârstă de 34 de ani, i-a luat viața acesteia. Anchetatorii susțin că tragedia s-a petrecut în jurul orelor 06:30.

Detaliile revoltătoare ale crimei din Chitila

Conform primelor investigații cei doi aveau doi copii în vârstă de trei, respectiv cinci ani, crima producându-se în urma refuzului femeii de a-l lăsa să-i vadă. Reprezentanții Poliției Ilfov, după primele investigații, la fața locului, au constatat că femeia at fi fost înjunghiată de mai multe ori cu un cuțit. Ajunși la locul crimei s-a constatat că agresorul nu a fost găsit la locul crimei atunci când s-a intervenit în urma sesizării primite la Inspectoratul de Poliție al județului Ilfov. S-au demarat căutările făptașului, acesta, în cele din urmă fiind descoperit la domiciul acestuia, prezentând ”urme de tăiere a venelor”. Criminalul, după declarațiile polițiștilor, ar fi încercat să se sinucidă. I s-au acordat primele îngrijiri ca, mai apoi, să fie transportat la unul din spitalele din București. Astfel că, după procedurile de identificare s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor calificat, urmărirea penală fiind în competența exclusivă a Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov.

Ce s-a întâmplat de fapt cu criminalul și soția lui

Cei doi au decis să-și spună adio și să meargă pe drumuri separate, micuții rămânând la soție. Irina a sesizat că soțul ei are un comportament agresiv, așa că autoritățile i-au oferit un ordin de protecție, ordin care nu i-a venit deloc în ajutor femeii. Robert a venit înarmat cu un cuțit la întâlnirea dintre ei, supărat fiind de faptul că nu l-a lăsat să-și vadă copiii. După ce a înjunghiat-o în repetate rânduri, bărbatul a plecat liniștit din casă. El a fost găsit de autorități încercând să se omoare, pentru a nu plăti pentru fapta comisă. În cazul acesta s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor calificat.

Detaliile revoltătoare ale crimei din Chitila. Ce s-a întâmplat de fapt cu criminalul și soția lui
Detaliile revoltătoare ale crimei din Chitila. Ce s-a întâmplat de fapt cu criminalul și soția lui

Din păcate, toată această tragedie se putea termina altfel, dar lucrurile au degenerat nu de-acum, ci de anul trecut, când femeia a decis să divorțeze și, după câteva tentative violente ale bărbatului de a se împăca, cerând un ordin de protecție împotriva acestuia. Criminalul, conform informațiilor de până acum, nu ar fi fost la prima abatere și că ar mai fi avut, în trecut, probleme cu legea.

Lucrurile au degenerat, însă, în decembrie, anul trecut, când femei, în vârstă de 32 de ani, a decis să meargă în instanță femeia , spunând că bărbatul său are probleme psihice, depresii mari”, o altă acuzație adusă bărbatului, fiind cea de consumator de etnobotanice. Astfel de episoade au mai fost între cei doi, de aici și decizia femeii de a divorța, dar așa cum se întâmplă de foarte multe în situații de genul acesta, și în ideea de a încerca să își mai ofere o șansă de împăcare și o viață în care cei doi copii să crească într-un mediu familial corespunzător, femeia a trecut peste probleme. Acum, din păcate deznodământul nu a mai fost unul fericit.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI