Cine este bărbatul din Chitila care și-a ucis soția cu sânge rece. Ce au făcut cei doi cu puțin timp înainte

Cine este bărbatul din Chitila care și-a ucis soția cu sânge rece. Ce au făcut cei doi cu puțin timp înainte
Cine este bărbatul din Chitila care și-a ucis cu brutalitate soția? Ce au făcut cei doi înainte de tragicul eveniment?

Crimă șocantă în Chitila! O tânără mămică a fost înjunghiată mortal chiar de cel care i-a jurat credință în fața Domnului. De ce a recurs bărbatul la un asemenea gest și ce au făcut cei doi soți înainte de tragedie?

Crima Chitila: Un bărbat și-a înjunghiat soția cu sânge rece

Familia unor soți din Chitila este în stare de șoc! Irina și Robert au trăit o poveste frumoasă de iubire, poveste din care au rezultat și copii. Din păcate, cei doi au decis să-și spună adio și să meargă pe drumuri separate, micuții rămânând la soție. Irina a sesizat că soțul ei are un comportament agresiv, așa că autoritățile i-au oferit un ordin de protecție, ordin care nu i-a venit deloc în ajutor femeii.

Vineri dimineață, 7 februarie, Robert, în vârstă de 34 de ani, i-a luat viața acesteia. Anchetatorii susțin că tragedia s-a petrecut în jurul orelor 06:30, în casa tinerei, după ce soții s-au certat și și-au făcut nenumărate reproșuri. Subliniem faptul că Robert a venit înarmat cu un cuțit la întâlnirea dintre ei, supărat fiind de faptul că nu l-a lăsat să-și vadă copiii. După ce a înjunghiat-o în repetate rânduri, bărbatul a plecat liniștit din casă. El a fost găsit de autorități încercând să se omoare, pentru a nu plăti pentru fapta comisă. În cazul acesta s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor calificat.

Robert a ucis-o pe Irina cu brutalitate pe motiv că femeia nu l-a lăsat să-și vadă copiii. Ce au făcut cei doi înainte de tragedie?
Robert a ucis-o pe Irina cu brutalitate pe motiv că femeia nu l-a lăsat să-și vadă copiii. Ce au făcut cei doi înainte de tragedie?

Ce a făcut bărbatul după ce și-a ucis soția?

„Polițiștii Orașului Chitila și Serviciul de Investigații Criminale s-au deplasat de îndată la fața locului, ocazie cu care au găsit în imobilul respectiv o femeie care, la prima vedere, nu prezenta semne vitale. La fața locului s-a deplasat un echipaj de ambulanță care a declarat decesul victimei. Agresorul nu a fost găsit la fața locului, însă în urma activităților desfășurate de polițiști a fost depistat la domiciliul său, prezentând urme de tăiere a venelor, motiv pentru care i-au fost acordate îngrijiri medicale, după care a fost transportat la o unitate spitalicească în București”
Surse din cadrul Poliție Ilfov (Sursa: click.ro)