Detaliile neștiute din viața Monicăi Bîrlădeanu. Cum făcea bani înainte să devină celebră

Detaliile neștiute din viața Monicăi Bîrlădeanu. Cum făcea bani înainte să devină celebră
Momente dramatice și neștiute din viața actriței

Pentru fanii serialului „Vlad”, este cunoscută pentru personajul „Carla”, o femeie rece și dură. În viața reală este cunoscută ca Monica Bîrlădeanu. Frumoasa actriță a cunoscut succesul internațional, după ce a jucat într-un serial de succes american, „Lost”. Înainte de asta, juca în „Moartea domnului Lăzărescu”, semnat de Cristi Puiu, devenind unul din cele mai premiate filme la acea vreme. Dar puțină lume știe prin ce a trebuit să treacă frumoasa actriță până să ajungă să cunoască succesul. Dacă te-ai uita pe un CV al actriței, ai rămâne, cel puțin, impresionat.

Cine este Monica Bîrlădeanu. Lupta ei cu depresia

Cine este Monica Bîrlădeanu, este o întrebare firească. A jucat la Hollywood, dar și în Italia și România, dar puțini știu că viața Monicăi Bîrlădeanu ar putea fi un rol de film, de altfel cel mai important rol pe care l-a jucat vreodată.

În spatele frumuseții și al succesului stă o poveste halucinantă de viață a actriței, care a ajuns de la un om sărac la un actor de succes recunoscut și la Hollywood.

Povestea ei tulburătoare are în spate ani grei de zbateri, de muncă, dar și o luptă cruntă cu depresia, după cum povestește chiar Monica Bîrlădeanu. Astăzi în vârstă de 42 de ani, Monica Bîrlădeanu își trage originile din capitala Moldovei, din Iași.

Viața nu a ferit-o de greutăți absolut deloc, încă de la naștere, pe 12 decembrie 1978. Micuța Monica se năștea într-o familie extrem de săracă din Iașul acelor vremuri. Venită pe lume într-o familie cu încă doi copii, a fost nevoită, încă de mică, să dea piept cu viața și greutățile ei.

Momente dramatice și neștiute din viața actriței

Într-o eră în care sărăcia era principala stare a românilor, anii de comunism, Monica Bîrlădeanu a fost nevoită să-și ajute familia. Așa se face că, pe vremea când avea 16 ani, Monica Bîrlădeanu a plecat la muncă. Se angajează ca ospătăriță într-un local din Iași, după ce convinge conducerea locației că are 18 ani. De altfel celebra actriță povestește acest episod din viața ei.

„Am muncit de mică, la 16 ani eram ospătăriță la gară. Mi-am pus șosete în sutien, în loc de sâni, și l-am mințit pe patron că am 18 ani.

A aflat după trei luni, când să mă plătească, că eram minoră. Dar deja câștigasem ceva din șpagă.”, a mărturisit actrița de curând.

Dramele tinerei Monica Bîrlădeanu nu se opresc aici. Un alt episod dramatic, ce avea să aibă mai târziu repercursiuni, a fost când tatăl a agresat-o fizic. Efectele acestor violențe la care a fost supusă, s-au materializat mai târziu în lupta actriței cu depresia.

 „Zgomotele înfundate, ştii cum e când loveşti un corp şi corpul ăla se loveşte de altceva, dar e un perete şi e o bufnitură. Loviturile în corp sună într-un anume fel.

Simţeam teroare. Mai mare teroare era când după un episod din asta nu mai zicea niciunul nimic şi atunci îmi era frică să deschid uşa.”, a povestit Monica Bîrlădeanu.

De la Drept la actorie și televiziune

Dacă ne uităm astăzi într-un CV semnat Monica Bîrlădeanu, am rămâne impresionați. Numai că drumul până la recunoașterea calităților sale actoricești a fost unul lung.

Odată cu terminarea liceului, fără a avea un plan în actorie, Monica Bîrlădeanu decide să intre la facultate. Surprinzător astăzi, dar atunci tânăra adolescentă alege să dea la Drept, facultate pe care de altfel o și termină.

Primele sale legături cu lumina reflectoarelor le are în calitate de model în campanii de publicitate. Cu o frumusețe aparte, tânăra Monica Bîrlădeanu este propulsată rapid pe micile ecrane, în 2002, când devine prezentator al emisiunii “La Strada”, pe B1TV.

Un moment al eșecului, și-aduce aminte celebra actriță, este atunci când a vrut să devină prezentatoare meteo la Pro TV, în aceeași perioadă.

„Am dat prima dată o probă pentru rubrica Meteo, la Pro TV, și am picat. Mi-au zis că televiziunea nu e pentru mine că am gura strâmbă!

Atunci am primit un telefon de la Radu Moraru să dau o probă pentru o emisiune nouă la B1 TV, post care tocmai se lansa. Când am dat proba eram praf. Nu știu nici acum cum de m-au vrut!“, povestește Monica.

Monica Bîrlădeanu nu s-a căsătorit niciodată

După mai multe apariții TV, Monica Bîrlădeanu decide ce vrea să facă cu viața și cariera ei. Astfel că, decide să plece în Statele Unite ale Americii, unde urmează cursuri de televiziune și actorie, în 2004. În același an, 2004, primește un rol în serialul „Buds for Life”.

Următorul an îi deschide o carieră în cinematografie, primind rolul de debut în „Moartea domnului Lăzărescu”. După acest succes de casă, are ocazia să se afirme pe plan internațional, fiind cooptată în distribuția serialului american de succes, „Lost”, în 2006.

În toți acești ani, actrița nu a fost căsătorită niciodată, deși a avut o relație de opt ani cu celebrul afacerist și regizor Bobby Păunescu. După despărțirea de acesta, îl cunoaște pe mai tânărul Barna Nemethi, dar nici această relația nu a funcționat.

Astăzi, frumoasa Monica Bîrlădeanu, la 42 de ani, este o femeie de succes, dar singură. Cu toate astea încă mai speră să-și găsească partenerul potrivit.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI