Soprana Andreea Ilie rupe tăcerea despre Bobby Păunescu. Cum se poartă cu ea, de fapt (exclusiv)

Soprana Andreea Ilie rupe tăcerea despre Bobby Păunescu. Cum se poartă cu ea, de fapt (exclusiv)
Soprana Andreea Ilie rupe tăcerea despre Bobby Păunescu. Cum se poartă cu ea, de fapt (exclusiv)

Bobby Păunescu se iubește cu Andreea Ilie de câteva luni bune. Regizorul s-a despărțit de Alice Peneacă și pare că și-a găsit din nou iubirea.

Soprana Andreea Ilie rupe tăcerea despre Bobby Păunescu

Soprana a vorbit despre cât de romantic este Bobby, dar și cât de mult a fost afectată de pandemie.

„Sunt bine, mulțumesc! Ca pentru orice alt artist din România, în special în 2020, spectacolele au fost limitate.

Am avut timp, însă, să studiez arii și partituri noi, pentru posibilele spectacole ca solistă.

Anul 2021 a fost mai productiv, am avut spectacole mai multe și am fost invitată la unele petreceri private unde muzica de operă este foarte apreciată.

Aș putea spune că muzica de operă este din ce în ce mai apreciată, ceea ce mă bucură. Se și vede de altfel după vânzarea biletelor la operă, în cel mai scurt timp”, a spus Andreea Ilie pentru impact.ro.

Soprana a spus că a fost cerută în căsătorie de mulți bărbați. A refuzat, totuși, propunerile, completând că acum trăiește un moment frumos din viața ei.

„Acum sunt într-un moment frumos al vieții mele și ca și metaforă, au bătut unele clopote minunate, săptămânile trecute în Positano, unde am avut”, a spus ea.

Cum a cucerit-o Bobby pe Andreea

Artista a vorbit despre ce a cucerit-o la Bobby, cum este el și cum se înțeleg.

„Bobby, cum am menționat și cu alte ocazii, m-a cucerit cu bunătatea lui și cu dorința lui de a înțelege felul meu de a fi.

Respect foarte mult acest aspect și cred că asta contează. A cuceri o femeie adevărată nu înseamnă mese la terase și plimbări nocturne cu mașina, înseamnă respect și drag de a petrece mult timp cu acea femeie.

Romantismul este în ochii privitorului, nu? Eu îl văd romantic și mă bucură prezența lui. Asta contează pentru mine. Primesc flori proaspete aproape zilnic de la el. Mă răsfață!”, a completat ea.

Bobby Păunescu a fost căsătorit cu Alice Peneacă timp de 3 ani. Pare că a uitat-o și acum s-a îndrăgostit de Andreea Ilie. Soprana are 36 de ani și este din Timișoara. Nu doar opera este pasiunea sa, ci și pictura sau animalele. Pe viitor, Bobby și Andreea vor să dețină o fermă de cai împreună.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI