Detalii uluitoare din culisele Asia Express. Ce s-a întâmplat cu Sorin Bontea și Răzvan Fodor

Detalii uluitoare din culisele Asia Express. Ce s-a întâmplat cu Sorin Bontea și Răzvan Fodor
Dragoste și kilograme pierdute în show-ul Asia Express

Le-a fost foame, le-a fost sete, au dormit pe te-miri-unde, au fost nevoiți să cerșească mâncare și adăpost dar au scăpat cu bine din show-ul Asia Express. S-au întors acasă de mai mult de trei luni, au experiență în plus și foarte multe kilograme în minus.

Cine și cât a slăbit

În condițiile astea, e de la sine înțeles că participanții au dat jos câteva kilograme în perioada asta. Adda, de exemplu, a slăbit 12 kilograme și spune că se simte foarte bine și e mult mai activă.

Nici Răzvan Fodor nnu se simte mai bine, cu 8 kile date jos. La fel a slăbit și chef Sorin Bontea, iar Speak, care a venit în competiție alături de iubita lui, Ștefania, a slăbit 5 kilograme din pricina condițiilor înfruntate. Și Maria Buză data jos 5 kilograme.

Au slăbit la greu pe Drumul Comorilor
Au slăbit la greu pe Drumul Comorilor

Cel mai mare rating din istoria televiziunii din Băneasa

În intervalul orar în care a fost difuzată emisiunea, 20:00 – 23:57, Asia Express a fost lider de piaţă la nivelul tuturor categoriilor de public. Astfel, pe publicul comercial cu vârste cuprinse între 18-49 de ani, Antena 1 a condus cu o medie de 8.2 puncte de rating și 21.1% cota de piață, fiind urmată de Pro TV cu 6.6 puncte de rating și 17 procente din cota de piață.

Şi la nivelul publicului din mediul urban, Antena 1 a condus topul audienţelor, întregistrând un rating mediu de 7.2 puncte şi 16.1% cota de piaţă, în vreme Pro TV înregistra atunci doar 5.8 puncte de rating şi 13 procente din cota de piaţã. Și la nivelul întregii țări, cei mai mulți telespectatori au ales să urmărească a patra etapă din Filipine, astfel că emisiunea a fost lider de audiență cu o medie de 7 puncte de rating și 16.2 cota de piață, în vreme ce Pro TV se clasa pe poziţia secundă cu o medie de 6.3 puncte de rating și 14.5% cota de piață.

A fost cel mai mare rating înregistrat vreodată în istoria acestei televiziuni, cu peste 1.700.000 de telespectatori la nivel național.