Ce și-a luat Irinel Columbeanu în bagaj, la Asia Express. Nu se aștepta nimeni la asta

Ce și-a luat Irinel Columbeanu în bagaj, la Asia Express. Nu se aștepta nimeni la asta
Irinel Columbeanu și-a făcut apariția la Asia Express

Irinel Columbeanu a intrat în competiția Asia Express, în ediția de duminică seară, alături de Alexandru Abagiu și Radu Vlăduț, motiv pentru care aceștia s-au ales cu un mic „handicap”. Cei doi au fost la un pas de eliminare în etapa precedentă, iar acum s-au trezit cu un invitat pe cap. Nimeni altul decât Irinel Columbeanu călătorește alături de ei!

Columbeanu – un plus sau un handicap?

În cea de-a treia etapă, Alexandru Abagiu și Radu Vlăduț au fost cât pe ce să fie eliminați după ce au pierdut cursa pentru ultima șansă în fața lui Dan și Florin Ristei și a echipei formate din Adda și Ionuț. Salvați de ancora verde Alexandru și Radu au pornit în noua cursă alături de controversatul personaj.

Irinel Columbeanu este gata să demonstreze că poate depăși orice obstacol, indiferent de cât ar fi de greu, dar cu toate acestea a recunoscut că are un „handicap” din punct de vedere fizic în fața altor concurenți. Va fi el „handicapul” sau plusul echipei? 

Irinel Columbeanu și „colegii” de la Asia Express
Irinel Columbeanu și „colegii” de la Asia Express

Ce și-a luat milionarul în bagaj la Asia Express?

El a destăinuit că și-a pus în geamantan doar două perechi de pantofi și două ținute, lucru neașteptat dat fiind că toți concurenții au venit cu bagajele „ochi”.

Experiența mea la Asia Express este o aventură, din punct de vedere fizic îmi dau seama că am un handicap. În bagaj am două perechi de pantofi și două ținute, a spus Irinel Columbeanu.

Omul de afaceri este mai hotărât ca niciodată să reușeacă, iar aventura în care s-a lansat îi va aduce, cu siguranță, și satisfacții. În ceea ce privește suma pe care acesta o va primi pentru participarea la emisiune, aceasta este 0, Irinel Columbeanu fiind mult prea bogat pentru a aștepta o remunerație pentru prestația sa. Milionarul își dorește mai mult o lovitura de imagine, conform cancan.ro.