03 oct. 2022 | 19:39

Destinul e prezis de ziua ta de naștere. Află ce îți rezervă viitorul

Horoscop
Destinul e prezis de ziua ta de naștere. Află ce îți rezervă viitorul
Care îți este destinul, în funcție de ziua ta de naștere. Cum îți calculezi numărul destinului. Iată ce trebuie să știi despre tine!

Cu siguranță ai auzit și tu despre harta natală astrologică. Aceasta conectează anumite planete sau semne zodiacale la unele atribute de-ale tale, specifice felului tău de a fi, pentru a te ajuta să te înțelegi mai bine. În acest fel poți descoperi care este scopul sau destinul tău. Ei bine, la fel funcționează și învățăturile numerologiei, care îți pot oferi informații despre evenimentele ce urmează să se întâmple în viața ta. Află în rândurile de mai jos care îți este destinul.

Cum îți calculezi cifra destinului în câțiva pași simpli

Numerologia poate să îți ofere răspuns la multe dintre întrebările pe care le ai, chiar și despre marele scop al vieții tale. Pentru a afla ce urmează să ți se întâmple în următoarea perioadă trebuie să știi, însă, care este cifra destinului tău. Este foarte simplu de calculat, însă trebuie să ai în vedere ziua ta de naștere.

  1. Analizează data în care te-ai născut: 18 august 1989 (exemplu).
  2. Redu cifrele până ajungi la un singur număr, format dintr-o singură cifră (cu excepția lui 11 și 22):- 18 (ziua nașterii) se reduce la 1 + 8 = 9;- 08 (luna nașterii) se reduce la o singură cifră, 8;

    – 1989 (anul nașterii) se reduce la 1 + 9 + 8 + 9 = 27 => 2 + 7 = 9.

  3. Adună numerele obținute, adică cifrele specifice zilei, lunii și anului în care te-ai născut: 9 + 8 + 9 = 26.
  4. Redu cifrele rezultatului obținut: 2 + 6 = 8.

În exemplul oferit mai sus, persoana care s-a născut pe data de 18 august 1989 are cifra destinului 8. Procedează potrivit pașilor explicați anterior pentru a afla care este cifra destinului tău. În funcție de rezultatul pe care îl obții, vezi în rândurile de mai jos care îți este destinul.

Care îți este destinul, în funcție de ziua ta de naștere

Cifra destinului 1. Pentru aceste persoane, totul este despre acțiune și inițiere. Acest număr simbolizează în astrologie un spirit de pionierat, o natură independentă, un individ care are capacități înnăscute de lider. Dacă o astfel de persoană are o zi proastă, poate fi autoritară sau lăudăroasă. Ce trebuie să își amintească este că, în clipele în care se simte singur, poate apela mereu la ajutorul familiei sau a partenerilor lor.

Cifra destinului 2. Cifra 2 este asociată cu un nivel crescut de echilibru și armonie. În numerologie, acest număr joacă rolul de mediator, unind forțele disonante prin empatie și bunătate. Persoanele care au această cifră a destinului prezină abilități dezvoltate din punct de vedere psihic, dar și o intuiție elaborată.

Cifra destinului 3. Pentru aceste persoane, comunicarea reprezintă soluția la multe dintre probleme. Din punct de vedere simbolic, numărul 3 reprezintă rezultatul creației în sine. Acești indivizi au un talent înnăscut în exprimare, punând sub semnul întrebării multe concepte inovatoare. Se exprimă foarte bine prin artă, scris și vorbit.

Cifra destinului 4. Persoanele cu această cifră a destinului sunt mereu cu picioarele pe pământ. Spre deosebire de alții, aceștia cred cu tărie în lumea fizică, a lucrurilor reale. Indivizii guvernați de cifra 4 sunt de părere că o investiție inteligentă într-o infrastructură solidă este absolut necesară pentru a construi un proiect de durată. Aceste persoane sunt încăpățânate deseori, motiv pentru care le-ar prinde bine ca în situațiile provocatoare să se mai relaxeze.

Ce trebuie să știi, dacă ai o cifră a destinului 5-8

Cifra destinului 5. 5 este definiția libertății. Persoanele cu o astfel de cifră a destinului au nevoie să experimenteze lumea cu toate simțurile, la toate nivelurile. Lecțiile de viață în cazul lor sunt dobândite prin acțiuni spontane de curaj, pe care alții nu le-ar realiza niciodată. Aceste persoane sunt nerăbdătoare, dar și impulsive.

Cifra destinului 6. Persoanele cu această cifră a destinului au capacitatea de a gestiona probleme atât pe plan fizic, cât și pe plan emoțional. Sar mereu în ajutorul celor din jur, pe care îi abordează direct când este cazul, însă cu o atitudine blândă. Cifra 6 reprezintă simțul responsabilității și al comunicării tandre.

Cifra destinului 7. Persoanele guvernate de cifra 7 au abilități de investigare și analitice profund dezvoltate. Potrivit astrelor, acești indivici sunt extrem de atenți la detalii și se lasă întotdeauna conduși de înțelepciunea spiritului. Cifra 7 este, însă, puțin cam perfecționistă, aspect care de multe ori poate deranja.

Cifra destinului 8. Această cifră este despre abundență. Numărul cu pricina indică bogăția materială, dar și succesul financiar. Persoanele cu această cifră a destinului sunt ambițioase și orientate spre obiective înalte. Pot să conducă foarte facil diverse societăți întrucât au abilități înnăscute din acest punct de vedere. Indivizii pot fi puțin dependenți de muncă. Dacă au o zi proastă, pot deveni posesivi.

Care îți este destinul suprem, de fapt

Cifra destinului 9. Această cifră spune totul despre un suflet bătrân. Cifra 9 nu este străină de suișurile și coborâșurile vieții. Misiunea persoanelor cu această cifră de destin este să atingă cea mai înaltă stare de conștiință și să îi ajute și pe cei din jur să facă aidoma. Acești indivizi nu se tem niciodată de schimbări.

Cifra destinului 11. Acest număr poartă un „titlu”, anume cel de „maestru”, alături de numărul 12. Persoanele cu această cifră a destinului stimulează energie cifrei 2. Scopul lor este de a se vindeca și de a-i ajuta și pe alții să facă același lucru, cu ajutorul abilităților psihologice pe care le au.

Citește și: Cifra destinului te ajută să îți găsești partenerul perfect. Mihai Voropchievici te învață cum

Cifra destinului 12. După cum am menționat deja, numărul 12 este și el un număr „maestru”. Acesta extinde vibrațiile cifrei 4. Persoanele guvernate de acest număr cultivă o moștenire dinamică pe termen lung. Sunt harnice, creative și de încredere. Mereu sunt cu ochii ațintiți spre misiunea lor de transformare.

PlaySport
Armin Nicoară s-a îndrăgostit de o fostă concurentă Survivor? Au plecat împreună la „Insula de 1 milion”
Ego.ro
Dumnezeule! Andra a RENUNȚAT la haine. Singurele IMAGINI cu ea GOALĂ, doar Măruță o vede așa
Digi24
Testamentul lui Matthew Perry. Cine primește averea fabuloasă a actorului din „Friends”, care nu era căsătorit și nu avea copii
Cancan.ro
I-am prins sărutându-se noaptea! Momente intense cu Zanni și Ana Porgras, vedetele de la Survivor All Stars
GSP.ro
„N-ați văzut la Bouchard? E SUA, nu Cioflingeni!”. Ion Țiriac, iritat de o decizie a Simonei Halep: „Vai de mine și de mine!”
Stirile PROTV
Metoda ingenioasă a unui șofer care își găsea mereu locul plătit ocupat de vecin: „Soția mea a cumpărat asta”
Romania TV
Patriarhul s-a dus la ceruri. Preafericitul Părinte s-a stins la Spitalul Militar
Capital.ro
Marea doamnă a muzicii populare s-a stins mult prea devreme. România o plânge neîncetat
EVZ.ro
Simona Halep, arătată cu degetul. Cine și de ce o atacă
Adevarul
Ambasadoarea SUA în România, ironizată după ce a ales să meargă cu trenul de la București la Suceava. „Ați pierdut un pariu?"
BZI.ro
Carmen Grebenișan a făcut anunțul la doi ani de la nuntă: „Tot timpul m-am gândit să fac asta!“
Spynews.ro
Știrile Antena Stars. Primele imagini cu Florin Salam, după ce a ieșit de la audieri. Ce a declarat manelistul / VIDEO
Libertatea.ro
Ion Țiriac a răbufnit după ce a văzut decizia Simonei Halep: „Vai de mine și de mine. Rar m-a ascultat”
Sport.ro
FOTO "Ți-ai făcut operație pentru mărirea posteriorului?". Ivana Knoll a recunoscut tot
Impact.ro
ȘOC! Cum arăta Gabriela Firea acum 20 de ani. Imaginile pe care SIGUR le-ai uitat
Parteneri
Gest neașteptat făcut de patronul de la Ferma Dacilor la 3 luni după incendiul devastator. Ce a decis Cornel Dinicu
Redactia.ro
Decizia autorităților, după ce Daniel Niculae a fost audiat la Parchet
Digisport.ro
Ce trebuie să pui în gogoși, ca să iasă pufoase ca la patiserie. Secretul știut doar de gospodinele pricepute
Click.ro
Pățania unui șofer român oprit de polițiști în Germania. Când au văzut ce transporta, s-a prefăcut brusc că nu mai înțelege limba
Digi24
Ce pensie va avea un român care a muncit toată viața pe salariul minim
Digi24
Alegeri locale. „Condamnarea” Gabrielei Firea și culisele unei decizii care poate zgudui PSD
EVZ.ro
Cine este fiica Mirelei Retegan, care a preluat acum Gașca Zurli, după destrămare. Cum arată Maya / FOTO
Spynews
Cătălin Scărlătescu a răbufnit la adresa Antenei 1: „Și-au permis să nu ne dea banii! O să plătească!”
BZI.ro
CUTREMURE în fiecare zi în România! Oamenii sunt îngroziți: Se zgâlțâie la fiecare oră
Capital.ro
Modalitatea prin care românii pot plăti mai puțin la polița RCA | Economie la asigurarea obligatorie, perfect legală
Antena 3
Monica Tatoiu sare la gâtul lui Cătălin Măruță: „Anumite lucruri nu le pot ierta!”
BZI.ro
Lourdes Leon, aproape dezbrăcată la un eveniment. Imagini incendiare cu fiica Madonnei
TV Mania
3.000 de EURO pentru mii de FAMILII! Cine primește BANII
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Primele imagini cu Florin Salam, după ce a ieșit de la audieri. Ce a declarat manelistul / VIDEO
Spynews.ro
Nedreptatea grupelor de muncă din legea pensiilor. Cine sunt pensionarii care nu vor avea parte de majorările corecte
Realitatea.net
Ce cuplu a câștigat Finala Power Couple România. Cu câți bani au plecat acasă concurenții
Antena 1
Cum se numește familia de români care a dat lumii 5 genii?
Shtiu.ro