Destinația de vacanță preferată de români, locul unde mor subit și inexplicabil mai mulți turiști

Destinația de vacanță preferată de români, locul unde mor subit și inexplicabil mai mulți turiști

Una dintre destinațiile de vacanță preferate de români a devenit recent un loc sumbru, unde turiștii au început să moară în mod subit și inexplicabil. Din cauza numeroaselor decese din ultimele luni, tot mai mulți turiști străini se tem să mai călătorească în acel loc, însă autoritățile și oamenii care se ocupă direct de turiști, încearcă să-i convingă că nu e niciun pericol.

Destinația de vacanță unde turiștii mor în mod inexplicabil

Este o destinație de vacanță aflată tocmai peste Atlantic, e un loc exotic, aproape mereu însorit și atrage anual mii de turiștii din întreaga lume, inclusiv români (care își permit, evident). Este vorba de Republica Dominicană, un loc la care mulți doar visează să ajungă, dar pentru mai mulți turiști americani, visul s-a transformat într-un coșmar.

În ultimele 13 luni, au murit nouă turiști americani. Viața acestor oameni a fost curmată brusc, aparent din cauze naturale, dar frecvența deceselor și, oarecum, asemănarea acestor cauze, i-a făcut pe mulți să considere că se întâmplă ceva straniu și inexplicabil.

Destinația de vacanță preferată de români, locul unde mor subit și inexplicabil mai mulți turiști

Săptămâna trecută, a doua din luna iunie, un bărbat din New Jersey, în vârstă de 55 de ani, a fost găsit mort într-o cameră din hotelul Terra Linda, din orașul Sosua. În urma autopsiei, s-a aflat că bărbatul ar fi murit în urma unui stop cardiac. Acesta plecase în vacanță cu niște prieteni și nu era prima dată când se cazase în aceeași stațiune. De această dată, a fost ultima lui escapadă.

Turiști care au avut parte de ultimul lor sejur

În ultimele 13 luni, au murit în condiții asemănătoare alți opt turiști, tot americani. Raportul a fost publicat de CNN, deci e de înțeles de ce atenția s-a concentrat pe victimele americane. Totuși, este posibil să există mai multe decese misterioase, ale unor turiști de alte naționalități.

Pe 10 iunie, o femeie în vârstă de 53 de ani a fost și ea găsită moartă în camera unui alt hotel, Excellence Resorts, din Punta Cana. Aceasta ar fi murit tot în urma unui infarct.

Pe 30 mai, au murit alți doi americani, tot veniți în Republica Dominicană să se relaxeze. Erau un bărbat, în vârstă de 63 de ani și o femeie de 49 de ani. El a fost găsit cu inima mărită și ciroză hepatică, iar femeia a avut hidrocefalie, adică lichid intracranian. La ambii s-a găsit și edem pulmonar.

În general, toți au fost oameni cu vârstă de peste 45 de ani.

În momentul de față, nu se știe dacă există vreo legătură între aceste decese, dar în cazul tuturor se pare că e vorba de cauze naturale (adică boală). E curios că toți acești americani și-au dat duhul chiar în vacanță.

În ultimii cinci ani, Republica Dominicană a fost vizitată de peste 30 de milioane de turiști, în condițiile în care populația autohtonă numără doar 10 milioane de oameni, potrivit Digi24.