Destin tragic după ce a câștigat 37 de milioane de dolari la Loto: “Banii mi-au distrus viaţa”

Destin tragic după ce a câștigat 37 de milioane de dolari la Loto: “Banii mi-au distrus viaţa”
O femeie a fost găsită fără suflare în propria casă. Aceasta câștigase un premiu uluitor la Loto

O femeie care a câștigat 27 de milioane de dolari la Loto a fost găsită fără suflare în casa în care locuia singură. Aceasta devenea, în urmă cu 8 ani, extrem de bogată după ce participa la Euromillions și punea mâna pe suma uluitoare de bani.

Întâmplare cutremurătoare. Ce s-a întâmplat cu o femeie după ce a câștigat 37 de milioane de dolari

Irlandeza Margaret Loughrey devenea una dintre cele mai norocoase persoane care au participat vreodată la loteria Euromillions, câștigând în 2013 suma de 27 de dolari. Totuși, aceasta nu a avut o viață deloc ușoară, iar banii nu i-au adus fericirea, în cele din urmă.

Înainte de a câștiga la loterie, femeia trăia cu doar 100 de dolari pe săptămână după ce trecuse printr-un divorț dureros. Banii i-au schimbat drastic stilul de viață, însă nu a uitat de cei din jur, ajutând familia, prietenii și implicându-se în diferite cauze caritabile, pe lângă proiectele personale.

„Oamenii ar trebui să își amintească de tot ce a făcut bun.”, a declarat consilierul irlandez Paul Gallagher, care a avut o legătură frumoasă de amiciție cu femeia încă de când aceasta avea o stare materială precară, potrivit infobae.com.

Ce probleme a avut femeia după ce a devenit foarte bogată

Totuși, în timp ce consilierul a mărturisit că femeia încerca să fie foarte discretă în timp ce îi ajuta pe oamenii din comunitatea ei și se asigura că aceștia pot să își ducă la capăt activitățile, se pare că banii nu i-au adus doar momente bune, ba chiar ghinionul a urmărit-o.

În 2015, aceasta a primit un verdict crunt din partea magistraților. Ea a fost condamnată la 150 de ore de muncă în folosul comunității după ce a fost găsită vinovată de faptul că a agresat un șofer de taxi. Mai mult, anul trecut, ea a plătit 30.000 de lire sterline unui fost angajat, după cum a horârât instanța.

De asemenea, Margaret a declarat de nenumărate ori că bogăția nu a ajutat-o să ajungă la liniștea spirituală, ba chiar banii i-au adus doar probleme și a fost nevoită să treacă prin multe clipe dureroase după ce a câștigat uriașul premiu oferit de loterie.

„Banii mi-au distrus viața.”, a zis ea în trecut.

„Acest lucru nu mă poate face fericită”

Din păcate, femeia s-a temut chiar înainte să își câștige premiul că o să moară singură, în casa în care locuia fără vreun alt om în jur, de aceea a vrut să își împartă premiul cu mai multe persoane. Se pare totuși că previziunea ei sumbră s-a îndeplinit, fiind găsită fără suflare în locuință.

„Nu are sens să ai 27 de milioane de dolari dacă ești singur. Acest lucru nu mă poate face fericită, ci doar mă împlinește pentru că alți oameni sunt fericiți și până acum toată lumea este absolut încântată.”, spunea ea la scurt timp după ce a încasat premiul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI