Despărțirea momentului în showbizul românesc. Nu mai e cale de întoarcere pentru Dan Bittman

Despărțirea momentului în showbizul românesc. Nu mai e cale de întoarcere pentru Dan Bittman
Dan Bittman, din nou burlac! 

Dan Bittman trăiește senzații tari și la această vârstă! Cine spune că trăirile intense au o oprire cândva? Sigur nu celebrul cântăreț care a cam pățit-o din cauza iubitei mult mai tinere.

Dan Bittman, din nou burlac!

„Nu da vrabia din mână pentru cioara de pe gard”, „cine fuge după doi iepuri nu prinde niciunul” sau „cine iubește și lasă, Dumnezeu să-i dea pedeapsă „ar fi doar câteva din multele vorbe populare care au în prim-plan lecția pe care a învățat-o acum solistul trupei Holograf. Tinerica lui Dan Bittman i-a cam venit de hac acestuia. Deși niciunul din cele două vedete nu a venit să confirme relația sau să declare ceva despre noua lor poveste, cei doi au fost surprinși împreună, iar faptele au vorbit mai mult decât numeroasele zvonuri din Capitală. Vara s-a dus, la fel ca și dragostea dintre ei. Flacăra iubirii s-a terminat, iar fiecare a revenit la ele lui, mai cu seamă Monica, ce s-a distrat în voie vara asta.

La începutul anului, Dan Bittman a părăsit-o pe Liliana Ștefan, soția în acte și mama celor trei băieți ai săi, după ce a pus ochii pe fosta parteneră de scenă cu care a scos piesa „Stau cu picioarele în apă rece” în 2016. După 30 de ani de mariaj, celebrului solist al trupei Holograf i s-au aprins călcâiele după tânăra actriță care are are doar 24 de ani. Zvonurile arată că legăturile dintre ei au fost deja de o bună vreme rupte pentru că vara a prins-o pe fosta actriță din „Pariu cu viața” la mare, alături de sora ei. Tânăra a venit pentru prima oară cu mărturii despre statusul său amoros, astfel punând stop oricărui alt scenariu.

„Pretendenți există”

„Ne iubim maxim. Măcar dacă nu avem bărbați, între noi să ne iubim, că altfel…”, a declarat amuzată Monica, pentru Libertatea.

„Atât am spus chestia asta că pare că suntem vai de capul nostru, nu avem bărbați, nu avem nimic”, a completat și Ana, întreruptă de Monica, ce a dezvăluit că, probabil, în curând, vor avea niște parteneri, pentru că „Pretendenți există…, dar nu…”, a replicat fosta iubită a lui Bittman, pentru libertatea.ro. 

Relația dintre Dan Bittman și Monica Odagiu e de domeniul trecutului.
Relația dintre Dan Bittman și Monica Odagiu e de domeniul trecutului.

Ce i-a plăcut la Monica?

Întrebat în 2016 ce i-a plăcut cel mai mult la Monica, solistul spunea:

„În primul rând, fata potrivită trebuia să aibă o inteligenţă a scenei. Nu aveam nevoie de piţi, cu buze şi tâţe, ci de altceva. Ideea iniţială a clipului trebuia să fie un soi de Madonna cu 100 de bărbaţi în spate fascinaţi de ea. N-am putut… bugetul era micuţ. Totul a fost făcut pe repede înainte ca să nu treacă vara. E greu să găseşti alt tip de fată decât ce se dă acum la televizor”.

Cel mai sigur, calitățile văzute atunci la tânăra artistă l-au convins câțiva ani mai încolo că merită să-și dea mariajul pe o poveste de dragoste care, din păcate, n-a rezistat testului timpului.

Urmăriți Playtech.ro și pe