Ce face și cum arată fiul cel mare al lui Dan Bittman. Își pregătește cariera în lumina reflectoarelor

Ce face și cum arată fiul cel mare al lui Dan Bittman. Își pregătește cariera în lumina reflectoarelor

Vreme de câțiva ani, fiul cel mare al lui Dan Bittman (58 de ani), solistul de la Holograf, a cântat sub numele de scenă DJ Sybro, cel mai probabil din orgoliu, dar iată că, mai nou, acesta s-a răzgândit, revenind la numele din buletin.

Ce face și cum arată fiul cel mare al lui Dan Bittman. Își pregătește cariera în lumina reflectoarelor

Alex Bittman are vârsta de 22 de ani și a făcut parte din proiectul Alex & Tugay și Tugay & Alex, lansând albumul ”Nu mă judeca, frate – Nu mă uita, frate 3”, de electronică și trap, stil care a luat amploare la nivel internațional.

În plus, Alex Bittman a prins gustul producției muzicaale și s-a făcut cunoscut remixând piesele artiștilor cunoscuți. De asemenea, Alex va lansa, la începutul lunii iunie, piesa ”Nu pot”, featuring Calinacho, însă până atunci, realizează din două în două săptămâni câte o piesă și le semnează cu numele său. Dan Bittman este foarte fericit că fiul său cel mare îi calcă pe urme pe plan muzical, având, cu siguranță, cui să predea ștafeta!

Copiii lui Dan Bittman cu Liliana, partenera lui de mai bine de 28 de ani, sunt deja mari: Alex are 22 de ani, Patrick are 17 ani, iar Mark împlinește pe 7 octombrie vârsta de 14 ani! Dan Bittman a mărturisit în urmă cu ceva timp că deja se simte pregătit să devină bunic: ”Așa curge viața, așa este normal să se întâmple”, spunea el, potrivit Libertatea.ro, menționând că se vede îngrijind nepoți cu mare drag.

Întrebat și dacă băieții săi îi cer sfaturi în dragoste tatălui lor, acesta a povestit, în urmă cu trei ani: ”I-am mai văzut eu triști pe unii, pe alții, și i-am mai întrebat ce au, pentru că și eu am trecut prin de-astea, dar mai aflu și de la mama lor, de la Liliana, pentru că băieții sunt mai deschiși cu ea. De multe ori, vine Liliana și îmi spune care ce probleme are, care dintre ei suferă… dar asta-i viața, nu?”, a povestit Dan Bittman pentru sursa citată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI