Despărțire șoc în sport, chiar de Paște! Tenismena s-a despărțit oficial de iubit

Despărțire șoc în sport, chiar de Paște! Tenismena s-a despărțit oficial de iubit
Despărțire șoc în sport, chiar de Paște! Tenismena s-a despărțit oficial de iubit

Unul dintre cele mai mediatizate cupluri din sportul autohton a devenit astfel istorie în apropierea căsătoriei. Se pare că povestea de iubire dintre Ana și Bogdan și Norris Măgeanu s-a finalizat după trei ani.

Despărțire șoc în sport, chiar de Paște! Tenismena s-a despărțit oficial de iubit

Doar că nimic nu prevestea finalul a ceea ce părea o relație solidă. Ana Bogdan, în vârstă de 27 de ani este una dintre cele mai valoroase jucătoare de tenis din România, revenind în acest an în top 100 mondial, dar și una dintre cele mai frumoase sportive din tenis. Norris Măgeanu este președintele Federației Române de Automobilism Sportiv, dar și un adevărat playboy autohton, ce părea că și-a găsit liniștea în tenismena din Sinaia. Astfel că, au devenit un cuplu la începutul anului 2017, logodindu-se în același an, la data de 29 aprilie.

„Mulţumesc! Mulţumesc, pentru că îmi aduci zâmbetul pe chipul meu şi pentru că îmi umpli inima de bucurie în fiecare zi. Mulţumesc pentru grijă, mulţumesc, pentru că îmi dai puterea să merg mai departe după fiecare înfrângere, făcându-mă să-mi testez limitele în fiecare zi. Îţi mulţumesc pentru că eşti cel mai bun prieten al meu, tovarăş de călătorie, partenerul meu de tenis, logodnicul meu, totul al meu, sufletul meu pereche, viitorul meu soţ.

Nu mai poartă inelul de logodnă

Mulţumesc pentru călătorii deasupra norilor, pentru aventuri de neuitat, pentru toate momentele care ne-au tăiat respiraţia şi pentru cele pe care nu le-am trăit încă. Îţi mulţumesc că exişti, că eşti aici, indiferent de ce! Te iubesc şi abia aştept să trăiesc în toţi aceşti ani alături de tine, până când vom ajunge la 80 ţinându-ne de mâini şi zâmbind unul la altul, spunându-ne: «Am făcut-o!» Eşti pe jumătate om, pe jumătate univers. Sunt norocoasă şi recunoscătoare să te am ca omul meu!”, preciza pe Instagram jucătoarea de tenis.

Cei doi erau de nedespărțit, iar Norris a însoțit-o pe sportivă la fiecare turneu, indiferent pe ce continent se desfășura acesta.

Potrivit Click! totul s-a încheiat între ei, conform prietenilor comuni ai celor doi, încă de acum vreo trei săptămâni, în jurul datei de 27 martie. Deși nu au anunțat public, există însă toate semnele că drumurile lor s-au despărțit. Dacă Norris Măgeanu și-a actualizat statusul la Facebook din ”într-o relație” în ”singur”, Ana a șters toate fotografiile de pe Instagram în care era alături de fostul ei logodnic. În plus, aceasta nu mai poartă inelul de logodnă, iar o fotografie postată pe Instagram la 8 aprilie este mărturie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI