26 feb. 2024 | 11:10

Despărţire neaşteptată în showbiz! Şi-au spus ‘Adio!’, deşi erau numiţi „cuplul anului”. El era cu 11 ani mai tânăr decât ea

Monden
Despărţire neaşteptată în showbiz! Şi-au spus 'Adio!', deşi erau numiţi
Despartire neasteptata in showbiz! Si-au spus 'Adio!', desi erau numiti cuplul anului. El era cu 11 ani mai tanar decat ea

În ultima vreme, tot mai multe cupluri celebre s-au destrămat, unele dintre ele provocând un mare șoc în rândul fanilor. La fel s-a întâmplat și acum, când vedeta a anunțat că nu mai este cu iubita sa. Deși păreau fericiți împreună, se pare că au ajuns la final de drum.

Un nou cuplu celebru s-a destrămat

În ultima vreme, tot mai multe celebrități au anunțat despărțirea de partenerii de viață. De curând, s-a aflat că și un mare sportiv este acum singur, după ce a încheiat relația de un an cu iubita sa, mai mare decât el cu 11 ani.

Jucătorul de tenis italian Matteo Berrettini, în vârstă de 27 de ani, a decis să pună punct relației sale cu Melissa Satta, în vârstă de 38 de ani, mai în vârstă decât el cu 11 ani. Despărțirea lor a venit după aproximativ un an de relație și a generat un val de speculații și interes în presa italiană și în lumea tenisului.

Primele semne ale unei eventuale despărțiri au apărut la începutul acestei luni, când Berrettini nu a făcut publice mesaje sau postări cu ocazia zilei de naștere a partenerei sale, alimentând zvonurile cu privire la starea relației lor.

Această absență de comunicare a adus atenția presei asupra posibilei crize în cuplul lor. Tenismenul a recunoscut că nu mai sunt împreună, dar nu a dezvăluit motivul pe care au luat această decizie.

Berrettini a precizat că nu s-a întâmplat nimic special între ei, care să ducă la separare, mulțumindu-i iubitei sale pentru tot ce a trăit alături de ea. Spune că a fost un an frumos, deși au întâmpinat și multe greutăți în tot acest timp.

„Eu și Melissa nu mai suntem împreună. Pot doar să spun că ce am avut noi a fost foarte frumos. O relație intensă. Ne respectăm foarte mult reciproc. Nu voi spune mai mult de-atât pentru că nu-mi place să vorbesc public despre viața mea personală.

Nu s-a întâmplat nimic special care să ducă la despărțire. Trebuie să-i mulțumesc pentru perioadă în care am trăit împreună, în ciuda dificultăților avute”, a declarat Berrettini pentru The Sun.

Matteo Berrettini, aspru criticat pentru această relație

Relația dintre cei doi a fost subiect de interes public încă de la început, îndeosebi datorită diferenței considerabile de vârstă dintre ei. Cu toate acestea, au fost surprinși împreună în februarie 2023, la „Derby della Madonnina”, un eveniment sportiv de amploare în Italia.

Apariția lor în acea fotografie i-a adus în lumina reflectoarelor și i-a consacrat drept „cuplul anului” în ochii presei. Se pare, însă, că cei doi au mers pe drumuri diferite acum, deși au trecut prin multe greutăți.

Află și: Imagini greu de privit la US Open. Un jucător s-a accidentat grav și a urlat de durere

Matteo a fost aspru criticat pentru această relație, mai ales pentru că iubita lui era cu 11 ani mai mare decât el. Cu toate acestea, și-a trăit frumos povestea de iubire și nu a ținut cont de gurile rele nici măcar o clipă.

Sportivul a suferit mai multe accidentări în ultima vreme, ceea ce i-a făcut pe fani să spună că influența negativă ar fi fost chiar Melissa. De aici a pornit nemulțumirea tenismenului, care a declarat că nu înțelege de ce oamenii sunt atât de răi și fac, dintr-o iubire frumoasă, un lucru negru și rău.

„Am o relație de dragoste, normală pentru orice bărbat de vârsta mea. Sunt nemulțumit că un lucru pozitiv, vorbim despre sentimente, este considerat o distragere a atenției din punct de vedere profesional.

E lipsă de respect. Am văzut că au vorbit și oameni din lumea tenisului. Nu sunt critici constructive și nu înțeleg motivele”, spunea jucătorul de tenis.

Cu cine s-a mai iubit Melissa Satta

Melissa Satta, cunoscută în Italia pentru activitatea sa ca prezentatoare TV, a fost implicată în diverse relații sentimentale cu personalități marcante din lumea sportului, înainte de a forma cuplul cu jucătorul de tenis Matteo Berrettini.

Una dintre cele mai mediatizate relații ale ei a fost cu fostul atacant al echipei naționale a Italiei și al Interului Milano, Christian Vieri. Cu toate acestea, presupusa ei infidelitate a dus la sfârșitul acelei idile.

Te-ar putea interesa și: Și-au „oficializat” relația la meciul Inter Milano – AC Milan. „Un cuplu surpriză”. El este cu 10 ani mai tânăr – GALERIE FOTO

În plus, Melissa a avut o relație cu legendarul jucător de baschet Kobe Bryant, fapt care a contribuit la solicitarea de divorț din partea soției acestuia.

Melissa Satta a fost căsătorită cu fostul fotbalist al Barcelonei, Kevin-Prince Boateng, în iunie 2016. Cei doi au împreună un fiu, Maddox Prince, în vârstă de nouă ani. Cu toate acestea, relația lor a avut de-a lungul timpului perioade de instabilitate și dificultăți. Inițial, au ales să se despartă în 2019, dar s-au împăcat ulterior pentru o scurtă perioadă de timp înainte de a lua decizia finală de a se despărți în 2020.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Companiile aeriene au introdus o nouă regulă! Însoțitorii de bord nu vor primi pasagerii în avion dacă nu o respectă
Click.ro
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu 20.000 de dolari bucata
Digi24
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
Digi24
Cum arată Tania Budi în realitate, fără machiaj, la 56 de ani. 'Eu la 75 voi fi la fel. În cluburi, dansând'
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Șoferii vor fi înregistrați. A intrat în vigoare din martie 2024. E imposibil să scapi
Capital.ro
Românii care pot ieși la pensie mai devreme, potrivit noii legi a pensiilor. Simona Bucura Oprescu: ”Reducerea vârstei este de 10 sau de 20 de ani!”
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de oameni, dar nu i-a păsat că este văzut așa | VIDEO
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro