07 feb. 2024 | 22:08

Despărţire la TV? Vedetele din România care s-au certat îngrozitor la Power Couple, Dani Oţil a rămas mut: „Mă întorc singură”

Monden
Despărţire la TV? Vedetele din România care s-au certat îngrozitor la Power Couple, Dani Oţil a rămas mut:
Se lasă cu despărțire la Power Couple? Prezentatorul TV Dani Oțil a rămas mut. "Mă întorc singură", a decis o concurentă. Foto

Ediția de miercuri, 7 februarie 2024, a emisiunii Power Couple, difuzată pe micile ecrane de Antena 1, anunță mari provocări pentru cuplurile din concurs. Se lasă cu despărțire între parteneri? Prezentatorul TV Dani Oțil a rămas mut. „Mă întorc singură”, a decis o concurentă. Foto

Daiana Anghel a șocat la Power Couple

UPDATE 7 februarie 2024, ora 21:57: Tensiuni intense în ediția de miercuri a emisiunii Power Couple de la Antena 1. Daiana Anghel și Sorin este cuplul care a trecut prin momente de maximă supărare, în cadrul probei cu podul suspendat la 30 de metri.

Daiana Anghel a anticipat ce avea să se întâmple, motiv pentru care și-a rugat partenerul să fie foarte atent la modul în care mișcă scara, astfel încât să nu o încurce. Doar că nici bine nu a început traseul, că influencerița a dat de probleme. Nu a putut să scoată simbolul din carabină.

„Incredibil! Nu pot să scot mizeria asta infectă de pe ăsta. Incredibil! Uite-mă cum sunt deasupra canionului și eu nu pot să scot o mizerie, frate! Eu nu mă desprind cu o mână de ăsta! Deci lasă-mă! Mor!” striga Daiana Anghel nervoasă către partenerul său.

Deși Sorin a încercat să o liniștească și să îi arate cum trebuie să procedeze, Daiana Anghel a reacționat într-un mod la care absolut nimeni nu se aștepta. Prezentatorul emisiunii, Dani Oțil, a rămas șocat, alături de telespectatori și alții.

Cum a decurs proba pentru Daiana Anghel și Sorin

La numărul 1, Daiana Anghel a pus Familia, iar Sorin a ales Primul sărut.

Daiana: Mă, tu ai luat-o razna? Băi, băiatule, ți-am cunoscut părinții în 2016!

Sorin: Dar eu nu trebuie să pun cronologia mea? Eu trebuie s-o pun pe a ta?

Daiana: Nu contează pe care părinți!

La numărul 2, Daiana Anghel a pus Primul sărut, iar Sorin a ales Prima noapte.

La numărul 3, Daiana Anghel a pus Prima noapte împreună, iar Sorin a ales Primul Te iubesc!.

Daiana: Nu avem niciun punct, e clar! E la revedere! Nu are sens!

„Îl crăp, îl desființez, îl omor!”

La numărul 3, Daiana Anghel a ales Cadou, iar Sorin a ales Mutatul împreună. În acest punct, influencerița nu s-a mai putut controla și s-a lăsat condusă de emoții.

Daiana: Nu, că îl crăp, îl arunc în ocean aici, deci mă întorc singură la vilă, jur! Deci îl crăp, îl desființez, îl omor! Prima ceartă? Ne-am certat înainte să ne mutăm împreună! Ești idiot?!

Niciun concurent din rândul bărbaților nu a mai mișcat când a auzit vorbele Daianei Anghel. Prezentatorul emisiunii Power Couple, Dani Oțil, a rămas la rândul său înmărmurit.

Daiana: Nu că i-a zdruncinat mințile podul ăla! (…) O să fim pe ultimul loc, uită-te tu la mine, te omor, te crăp.

Numărul 5 a fost primul care s-a dovedit a fi identic – Prima ceartă, urmat de numărul 6 care, din păcate, a fost tot cu ghinion. Daiana Anghel a ales Primul Te iubesc!, în timp ce soțul ei a ales Cunoașterea părinților. Numărul 7 a fost la fel la amândoi – Vacanță.

Numărul 8 a determinat-o, din nou, pe Daiana Anghel să răbufnească. Ea a ales Mutatul împreună, în timp ce partenerul său de viață a ales Cadoul.

Cum a reacționat soțul Daianei Anghel

Daiana: Cadoul mă? Păi ultima oară ne-am mutat împreună. Tu ești idiot? Te mai întreb o dată! Ești idiot? Ne-am mutat împreună în 2019, după cununia civilă, când m-am mutat la Brașov! C-am dormit la tine nu înseamnă că ne-am mutat împreună, măi, băiatule! Îl omor! Satana, nu mă duce astăzi în cele mai rele gânduri ale mele că îl omor!

Partenerul Daianei Anghel nu a reacționat neapărat la spusele femeii. Sorin s-a ascuns în spatele prezentatorului TV Dani Oțil, însă la testimonial i-a dat dreptate soției sale, stând cu mâinile-n sân.

La final, cuplul Daiana Anghel și Sorin a reușit să câștige doar 2 puncte. În ciuda tuturor vorbelor aruncate de influenceriță partenerului său de viață, după încheierea probei s-au luat în brațe, ea recunoscând că a făcut, la rândul său, unele greșeli privind date importante din viața lor.

Cum explică Daiana Anghel reacția agresivă de la Power Couple

UPDATE 7 februarie 2024, ora 22:33: Daiana Anghel a reacționat, cu o zi înainte de difuzarea episodului cu cearta dintre ea și partenerul său de viață de la Power Couple, recunoscând că „s-a exorcizat” în cadrul acestuia. Mai bine așa, decât să tacă, spune ea.

„Mâine (miercuri – n.r.) o să înțelegeți de ce acest show este cel mai tare, la momentul actual, din România. Nu este doar despre probe grele, probe funny, ci despre cum se întâmplă lucrurile în viață și o să înțelegeți fiecare episod. (…)

E cu nervi, frustrare, dramă, întorsături de situații, cu intenții bune prost interpretate, prost înțelese. Înțelegi că vrei să faci un bine, lumea te percepe total greșit. (…)

Voi știți că eu niciodată nu exagerez cu descrierile, cu modul în care prezint lucrurile. Dacă zic un lucru, așa este. Ei, așa e și cu show-ul ăsta. V-am zis că o să vă super surprindă, că o să trebuiască să vă puneți partenerii în fața TV-ului.

Episodul este o lecție de viață. Eu m-am demonizat. Sunt convinsă că multe dintre voi sunteți ca mine când e o supărare reală. (Nu vrei să fiu – n.r) mormânt, te ia groaza, mai bine mă exorcizez decât să tac. M-am exorcizat, au ieșit demonii din mine. (…)

Dacă și după ziua asta (miercuri – n.r.) mă iubiți la fel de mult, înseamnă că sunt în sufletul vostru forever și că înțelegeți lucrurile exact cum trebuie înțelese”, a transmis Daiana Anghel pe contul său de pe Instagram.

Știre inițială

Emoții mari în ediția de miercuri, 7 februarie 2024, a show-ului Power Couple

Se anunță mari emoții pentru concurenții show-ului Power Couple, de la Antena 1, în ediția de miercuri seară, 7 februarie 2024. Vedetele vor trebui să treacă proba primei etape, în urma căreia se va decide care echipă va fi eliminată din concurs.

Primul cuplu propus spre eliminare este reprezentat de CRBL și Elena. Doar că, în urma probei ce va avea loc în ediția de miercuri, 7 februarie 2024, se va mai propune unul. Testul din ediția de astăzi constă într-un pod suspendat deasupra mării, de 30 de metri, ce va fi tranzitat de cupluri.

Proba de miercuri seară, 7 februarie 2024, se va desfășura într-un peisaj cu totul magic, chiar pe înălțimile mirifice ale insulei Gozo din Malta. Acolo, suspendat la 30 de metri deasupra mării, se află un pod special construit pentru concurenții de la Power Couple.

Te-ar putea interesa și: Ce s-a întâmplat după prima ediție Power Couple de la Antena 1. Este vreun pericol pentru PRO TV?

„Te-am văzut plângând, albă la față, blocată, împietrită”

Partenerii romantici din show vor trebui să facă față provocării împreună. Scopul este unul bine definit, urmărindu-se, de fapt, rememorarea momentelor importante din viața de cuplu, potrivit echipei din spatele emisiunii de la Antena 1.

„Când m-am uitat la tine și am văzut că ești în același loc, plângând, albă la față, blocată, împietrită, mi-am dat un reset. Mi-am dat seama că nu mai e despre probă sau despre mine, ci despre faptul că am venit la probă cu soția mea”, a povestit unul dintre concurenți.

Celebra Daiana Anghel, supărată foc

Provocările cu care vedetele s-au confruntat la Power Couple au fost semnificative. Pe unii, teama de înălțime, dar și alte frici i-a paralizat pur și simplu. Se va lăsa cu despărțire în direct, la TV?

Daniel Oțil, prezentatorul show-ului de la Antena 1, a rămas uimit când a auzit vorbele unei concurente. Se pare că vedeta s-a supărat foarte tare, în timpul disputei cu iubitul său.

Te-ar putea interesa și: De ce a ajuns soția lui Tudor Ionescu la psiholog înainte de Power Couple. Ana: “Am intrat într-o stare de anxietate” VIDEO EXCLUSIV

„Îl crap! Mă întorc singură la vilă”

„Îl crap! Îl arunc aici, în ocean, și mă întorc singură la vilă (unde urmează să se susțină voturile – n.r.)”, s-a exprimat Daiana Anghel, potrivit unui teaser publicat înainte de difuzarea ediției de miercuri, 7 februarie.

Daiana Anghel

Rămâne de văzut cum va evolua situația cuplurilor de la Power Couple, show difuzat de Antena 1, în seara zilei de miercuri, la TV, începând cu ora 20:30. Emisiunea poate fi urmărită și pe platforma AntenaPLAY, la aceeași oră.

Parteneri
Se cutremura CASA REGALA! Amanta Printului William a RUPT TACEREA
Redactia.ro
Ce a pus Prodanca în pachetele de Paște pe care le-a împărțit pentru regretata sa mamă, Ionela: „De acolo de sus se bucură pentru tot ce vede “
Click.ro
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Ce a povestit Sebastian Țopescu, fiul regretatului Cristian Țopescu, la 6 ani de la moartea tatălui său
Unica.ro
ANAF nu poate să vândă terenurile Elenei Udrea. La ce preț au ajuns bunurile
EVZ.ro
Fiica lui Lele și a Andrei Volos se confruntă cu probleme de sănătate. Ce a pățit micuța Kim Nicole: „La control...” / FOTO
Spynews
S-a dat ordin pentru TOATĂ ROMÂNIA. Noile reguli de transport sunt deja în vigoare
Capital.ro
Pensie de nici 800 de lei, după 36 de ani de muncă. Tribunalul Iaşi, după ce românca a dat în judecată Casa de Pensii: "Pensia a fost calculată corect"
Antena 3
A recunoscut că este din nou singură! Motivul pentru care vedeta noastră și iubitul ei și-au spus „Adio”. E prima dată când vorbește despre asta
Avantaje
O nouă EPIDEMIE în TOATĂ Europa. BOALA care FACE deja RAVAGII
Mediaflux
Hidrologii, anunț de ultimă oră! 17 județe din țară, sub atenționare cod galben de viituri. Care sunt zonele vizate
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Chefi la cuțite, 7 mai 2024. Alexandru Săbădeanu, cuțitul de aur al lui Orlando Zaharia, a fost eliminat din sezonul 13
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro