Descoperirea incredibilă de pe Google Maps care a uluit lumea. Ce a găsit un englez

Descoperirea incredibilă de pe Google Maps care a uluit lumea. Ce a găsit un englez
Operațiuni secrete în căutarea de „UFO”

De mai bine de 2 secole, peste tot în lume, există adepți ai teoriei că nu suntem singur în Univers. Nu de puține ori s-a discutat și au apărut dovezi asupra acestei teorii. Apariții ciudate pe cer, urme lăsate peste tot în lume. Toate aceste lucruri, semne și imagini cu nave extraterestre au devenit un adevărat cult. Se pare că au apărut în spațiul public noi imagini și dovezi despre aceste nave, cunoscute sub numele de UFO. O astfel de desoperire ar fi făcut-o un utilizator de Google Maps.

Operațiuni secrete în căutarea de OZN-uri

De-a lungul istoriei omenirii, mai ales după evenimentele din 1946, cu celebra prăbușire a unui UFO în Statele Unite ale Americii, la Roswell, au existat teorii despre OZN-uri. Ba mai mult, unele teorii au mers până acolo, încât s-a speculat ideea unei colaborări între forțele miliare americane și civilizațiile extraterestre.

O operațiune, învăluită în mister, a avut loc în Antarctica. Cunoscută sub numele de Operațiunea HIGHJUMP, aceasta a fost desfășurată în anii 1946–1947. A fost o operațiune a Marinei SUA.

Operațiunea HIGHJUMP a început la 26 august 1946 și s-a încheiat la sfârșitul lunii februarie 1947. Task Force 68 a inclus 4.700 de oameni, 13 nave și 33 de aeronave.

Misiunea principală a operațiunii HIGHJUMP a fost aceea de a stabili baza de cercetare a Antarcticii „Little America IV”.

Există o teorie a conspirației conform căreia misiunea a dus la o mare pierdere de vieți omenești după o bătălie cu OZN-uri. Marina SUA nu a pretins niciodată că acest lucru este adevărat.

La fel ca în cazul tuturor teoriilor conspirației, cazul OZN-ului suspectat despre care relatăm, ar trebui luat ca atare. Cu toate acestea, acest lucru nu i-a împiedicat pe fani să scrie comentarii de susținere pe YouTube.

Un utilizatorul de Google Maps face o nouă descoperire

Celebra aplicație Google Maps te poate purta oriunde în lume, bineânțeles virtual. Cu ajutorul aplicației poți vedea în detaliu anumite locuri, pe care altfel nu ai avea cum să le vezi. În combinație cu o altă aplicație, Google Earth, un utilizator poate vizita orice colț de pe Pământ. Un asfel de utilizator, pe numele lui Graham, a făcut zilele acestea o descoperire, cel puțin ciudată, tocmai în Antarctica.

Utilizatorul nostru, Graham, a afirmat că a descoperit un „OZN metalic” gigant de 60 de metri pe jumătate scufundat în Antarctica, cu ajutorul aplicației Google Earth. Graham, care lucrează pe canalul YouTube Conspiracy Depot, crede că a văzut un obiect suspect în formă de triunghi scufundat în largul coastei unei insule înghețate din Antartica.

„Așezat în apele din apropierea insulei Two Hummock de pe coasta Antarcticii se află un obiect metalic mare.

Obiectul este parțial scufundat de apele văzute clar pe Google Earth. Cred că acest obiect este triunghiular, dar cine este?”, explică utilizatorul în descrierea videoclipului, conform publicației TheSun.

Videoclipul de pe YouTube, postat recent, ni-l prezintă pe teoreticianul conspirației mărind imaginile pe insulă prin Google Earth. Apoi indică obiectul în cauză și îi estimează mărimea și forma. Același Graham susține că nu „contestă faptul că acest obiect arată metalic”, dar asta depinde de discreția privitorului.

El subliniază, de asemenea, „o caracteristică a cupolei care iese din vârful ei”. Videoclipul continuă pentru a identifica forma obiectului în formă de triunghi suspect și explică faptul că ar putea avea o lungime de aproximativ 60 de metri.

Dacă este sau nu o astfel de navă, nu este încă elucidat misterul. Ceea ce este cert, însă, este că adepții teoriilor de acst gen vor avea ce să comenteze de-acum în colo.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI