Descoperire șocantă într-o pungă de pufuleți. Ce a găsit un copil, de fapt. Da, era real!

Descoperire șocantă într-o pungă de pufuleți. Ce a găsit un copil, de fapt. Da, era real!
Compania își cere scuze, dar atât

Vi s-a întâmplat vreodată atunci când cumpărați ceva de la magazin să descoperiți lucruri ciudate? Dacă nu e foarte bine, numai că în cazul unui copilaș de șase ani situația nu a stat chiar așa. Un american, Bow Horn Weasel, a cumpărat de la magazin o pungă de pufuleți. A doua zi fiul său a avut parte de o mare surpriză în punga respectivă.

Punga de pufuleți cu surprize neașteptate

Un american, spune publicația TMZ, a cumpărat o pungă cu cheetos de la un magazin local pentru fiul său de 6 ani. Până aici nimic deosebit. Surpriza avea să fie descoperită a doua zi de mezinul familiei.

A doua zi, de Paștele catolic, băiatul, după ce a desfăcut punga de cheetos, a găsit un glonț pe fundul pungii. Bow Horn Weasel, tatăl micuțului, a declarat pentru TMZ că glonțul era acoperit cu un strat roșu de vopsea. (vezi galeria)

Bow Horn Weasel a contactat compania pe Facebook și le-a trimis un e-mail pentru a-i anunța despre descoperirea făcută. Un reprezentant al companiei producătoare a declarat pentru TMZ că pe viitor compania „se angajează să asigure calitatea și siguranța” produselor sale.

Bow Horn Weasel nu vrea  despăgubiri

După ce Bow Horn Weasel, tatăl micuțului, a trimis pozele cu obiectul descoperit, nu a trecut mult timp până când un reprezentant al companiei i-a spus că iau în serios problema. Bow Horn Weasel spune că respectiva companie îi va trimite un kit pentru un fel de testare, ca și recompensă. În afară de asta compania producătoare i-a trimis acestuia și un email, după cum urmează:

”Această situație este extrem de neobișnuită și îngrijorătoare. Am luat deja măsuri pentru a investiga și a încerca să identificăm cauza principală.

Apreciem că ne-ați adus acest lucru în atenție. Vom continua să colaborăm pentru a rezolva această problemă ”, a spus compania într-un e-mail.

Bow Horn Weasel a declarat ulterior pe Facebook că nu caută despăgubiri. Americanul a spus că vrea ca respectiva companie producătoare să se asigure că o greșeală de acest calibru nu se va mai repeta.

Se pare că respectiva companie deținută de gigantul Pepsi Co. nu ar fi la prima abatere de genul acesta. Această nou bizară descoperire vine la doar două săptămâni după ce un bărbat a susținut că a găsit „cozi de creveți” într-o cutie de cereale Cinnamon Toast Crunch. Compania mamă, Pepsi Co, nu a dat niciun comunicat oficial pe această temă, nici până la această oră, conform publicației americane TMZ.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI