Descoperire macabră în portul Tomis din Constanţa. Era acolo de 3 zile, dar oamenii l-au observat cu greu

Descoperire macabră în portul Tomis din Constanţa. Era acolo de 3 zile, dar oamenii l-au observat cu greu
Descoperire macabră în portul Tomis din Constanţa. Era acolo de 3 zile, dar oamenii l-au observat cu greu

Un tânăr de 26 de ani, din Ploiești, a fost găsit mort la Constanța. Acesta era dat dispărut de acasă din 23 august. Trupul neînsuflețit al tânărului a fost găsit joi seară, în zona portului Tomis, înecat în mare. Surse apropiate de anchetă susține că, cel mai probabil, bărbatul s-a sinucis.

Tânăr găsit mort în portul Tomis

În ziua de 24 august, Secția de Poliție nr. 3 din Ploiești a fost sesizată cu privire la faptul că un tânăr de 26 ani ar fi plecat voluntar de acasă pe 23 august, de la domiciliul său din Ploiești, însă nu a mai revenit. De atunci, părinții săi nu au mai putut lua legătura cu el.

În cursul serii de joi, un turist a găsit rucsacul tânărului pe plaja din Constanța. În acesta se aflau inclusiv actele de identitate al acestuia. Bărbatul a anunțat poliția care au început căutările în port. La puțin timp, din păcate, a fost găsit și cadavrul tânărul de 26 de ani.

Potrivit unor surse, tânărul se despărțise de iubita sa în luna aprilie a acestui an. Nu depășise momentul, acesta fiind motivul pentru care a decis să recurgă la acest gest extrem.

Un tânăr motociclist dat dispărut a fost găsit mort într-o râpă pe Valea Sebeșului

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Alba, IPJ Sibiu a fost sesizat cu privire la plecarea voluntară de la domiciliu, a unui tânăr, în vârstă de 31 de ani. Soția acestuia le-a spus polițiștilor că a plecat să se plimbe cu motocicleta, însă nu a mai revenit acasă.

O zi mai târziu, tânărul a fost găsit decedat, două zile mai târziu, pe raza satului Căpâlna, în apropierea DN 67C, în județul Alba. Trupul neînsuflețit al tânărului a fost extras dintr-o râpă adâncă de către pompierii militari și salvamontiști și dus la Serviciul de Medicină Legală Alba.

Oamenii legii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care survenit decesul bărbatului de 31 de ani.

„Motocicleta a fost depistată în apropierea tânărului, iar din investigaţiile preliminare efectuate de către poliţişti nu au rezultat indicii care să sugereze faptul că tânărul ar fi fost victima unei infracţiuni comise cu violenţă. Trupul sibianului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Alba pentru efectuarea autopsiei. Poliţiştii din cadrul IPJ Alba au deschis o anchetă în vederea stabilirii circumstanţelor exacte în care a survenit decesul tânărului”, menţionează IPJ Alba.