Descoperire incredibilă în SUA. Nu există nicio explicație, ce a fost găsit în deșert

Descoperire în SUA: un inexplicabil monolit din metal a fost găsit în mijlocul deşertului

Un monolit misterios a fost descoperit în SUA de către o echipă de muncitori, relatează The Guardian. Structura are o înălțime de trei metri, pare înfiptă puternic în pământ și este construită dintr-un metal încă neidentificat.

Descoperire în SUA: un monolit din metal a fost găsit în mijlocul deșertului

Un monolit bizar a fost descoperit într-o zonă izolată din statul american Utah. El a fost găsit de către o echipă de muncitori ai administrației locale care numărau oile din regiune dintr-un elicopter. Obiectul are o înălțime estimată de trei metri și pare înfipt puternic în pământ. Construită dintr-un metal încă neidentificat, structura contrastează puternic cu pietrele roșii care o înconjoară. Imaginile cu aceasta au fost publicate de biroul patrulei autostrăzilor din regiune.

„Este cel mai ciudat lucru pe care l-am întâlnit în deșert în toți anii în care am zburat în regiune”, a declarat Bret Hutchings, pilotul elicopterului, pentru o televiziune locală.

Hutchings pilota un elicopter al departamentului de siguranță publică al statului Utah în cadrul unei misiuni de numărare a muflonilor din zona de sud a statului când un membru al echipajului a zărit obiectul misterios.

După apariția știrii în SUA, mulți i-au ”înmânat” obiectul lui McCracken, un artist american 

„Unul dintre biologi l-a văzut şi s-a făcut să zburăm chiar deasupra lui”, a povestit Hutchings. Acesta a explicat că obiectul părea făcut de mâna unui om și că era înfipt bine în pământ, nu aruncat din cer.

„Presupun că e cine ştie ce artist new wave sau, cine ştie, poate un fan înfocat al filmului 2001: O Odisee Spaţială”, a completat Hutchings.

După ce au observat monolitul, pilotul a aterizat și întreaga echipă a început să inspecteze construcția din mijlocul deșertului. Ei nu au făcut publică locația exactă a acestuia, din teamă că exploratori amatori ar putea să plece în căutarea monolitului și să se rătăcească în deșert. Încă este neclar care e scopul acestui monolit și cum a ajuns acolo. Singura pistă formulată de mai mulți după apariția știrii în presa din Statele Unite este că monolitul ar putea fi o statuie a lui John McCracken, un artist american cunoscut pentru construcții similare cu aceasta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI