Descoperire halucinantă în Ilfov, la un centru de carantină. Ce băgase în pâine unchiul unuia dintre cei izolați

Descoperire halucinantă în Ilfov, la un centru de carantină. Ce băgase în pâine unchiul unuia dintre cei izolați
Descoperire halucinantă la un centru de carantină din ilfov. Ce se ascundea într-o pâine?

Un jandarm din Ilfov a făcut o descoperire halucinantă în pachetul unui bărbat venit la unul din infectați să-i aducă strictul necesar nepotului său. Ce se afla în pâinea adusă de acesta?

Pachet cu „surprize” la un centru de carantină din Ilfov

Un bărbat din București a încercat să-i aducă nepotului său provizii cu „surprize”. Acesta s-a prezentat la un centru de carantină din Ilfov, după cererea rudei sale, pentru a-i aduce mai multe alimente persoanei infectate. De asemenea, nepotul acestuia s-a întors și el tot din Germania și a intrat obligatoriu în carantină instituționalizată timp de 14 zile. Coletul a fost verificat de către jandarmii care au descoperit ulterior că în pâinea adusă la pachet se aflau droguri de mare risc. Din fericire, unul dintre oamenii legii a intuit că ceva nu este în regulă, deși bărbatul răspunsese nonșalant la întrebările acestuia, încercând pe cât posibil să nu se dea de gol.

Pachet cu
Pachet cu „surprize” la un centru de carantină din Ilfov

Ce băgase în pâine unchiul unuia dintre cei izolați?

„La control, bănuiala jandarmului că bărbatul ascunde ceva s-a confirmat. În pungă era într-adevăr pâine, însă cu o ‘’făină mai specială’’. Din păcate, în urma acestei isprăvi, pe lângă nepot și unchiul riscă să ajungă într-un fel de carantină, la‘’răcoare’’. Dacă vă întrebați cum a intuit jandarmul că punga unchiului ascunde surprize, vă spunem doar că atunci când ajungi să ai sute de misiuni executate în cei peste 20 de ani în care zi și noapte te-ai aflat la datorie – deseori, nu în cele mai prietenoase medii – reușești, uneori, să știi și să înțelegi ceea ce se află dincolo de ce se vede și de ce ți se spune!”
Jandarmeria Română

Dialogul dintre bărbat și jandarmul care a verificat pachetul

Jandarm: Bună ziua! Vă putem ajuta cu ceva?
Bărbat: Bună ziua! Ăăăă… Am venit la nepotul meu să-i aduc un cadou și câteva alimente…
Jandarm: O ocazie specială sau…?
Bărbat: Da, tocmai s-a întors în țară și are nevoie de câteva lucruri! Ăăăă…nimicuri, dulciuri, pâine…
Jandarm: Ne puteți arăta ce aveți în sacoșă?
Bărbat: Nu cred că e cazul, sunt doar niște alimente, pâine, d-ale gurii. Să nu se strice dacă le scot!
Jandarm: Totuși, vă rugăm, faceți un efort și scoateți ce aveți în pungă! Trebuie să ne asigurăm că totul este în regulă, insistă subofițerul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI