Descoperire fabuloasă în Rusia. Palatul președintelui Vladimir Putin depășește orice lux îți poți imagina

Descoperire fabuloasă în Rusia. Palatul președintelui Vladimir Putin depășește orice lux îți poți imagina
Vladmir Putin considerat mai bogat decât Donald Trump

Vladimir Putin este considerat unul din cei mai puternici oameni ai lumii. Încă de pe vremea lui Boris Ielțîn, Vladimir Putin a avut gânduri de putere. Conform unor surse, chiar el ar fi fost artizanul decapitării lui Ielțîn, ulerior devenind Președintele Federației Ruse.

Vladmir Putin considerat mai bogat decât Donald Trump

Se spune că liderul Rusiei are o valoare de 285 miliarde de dolari, și se mai spune că trăiește ca un rege din averea sa extraordinară. Criticii lui Vladmir Putin susțin că a adunat o uriașă avere personală.

Aceleași voci critici mai spun că ar deține o flotă de iahturi, mașini și palate prezidențiale secrete. Putin pretinde că se bucură de un salariu relativ modest de stat de aproximativ 178.000 de dolari, dar, cu toate acestea, experții spun că este de 60 de ori mai bogat decât Donald Trump.

Despre Vladimir Putin se mai spune că are 43 de avioane, 7000 de mașini și 15 elicoptere. Că ar deține inclusiv un jet Illyshin cu o toaletă de aur de 89.000 de dolari.

Zvonurile din jurul averii lui Putin au crescut în intensitate în ultima vreme. Cele mai recente spun că liderul Rusiei are chiar și o colecție de ceasuri în valoare de aproximativ 891.500 dolari, inclusiv un ceas care costă 535.000 dolari.

Un nou palat de 356,6 milioane de dolari

Se crede că Vladimir Putin și-a sporit imperiul proprietăților, de 1,78 miliarde de dolari, cu un nou palat de 356,6 milioane de dolari, pe fondul rapoartelor că este în secret unul dintre cei mai bogați oameni din lume.

Impunătoarea construcție a fost construită la periferia Moscovei și este învăluită într-un total secret, relatează ziarul rus Sobesednik. „Ultima casă” a lui Putin măsoară 37,7 km, ceea ce este aproape dublu față de Palatul Buckingham. (vezi galeria)

Palatul „în stil clasic” a fost deținut de o companie numită Property-V în timpul construcției sale.  Ziarul care a dat publicității informația, sugerează că „V” înseamnă Vladimir. Raportul concluzionează că moșia întinsă trebuie să aparțină unei persoane importante cu doar cele mai înalte conexiuni de la Kremlin.

Conceput inițial ca o casă de vacanță modestă cu piscină, acum se mândrește cu o magnifică fațadă cu coloane care amintește de palatele țarilor ruși construite în secolul al XVIII-lea. Porțile masive de fier forjat din curte sunt acoperite cu un vultur imperial de aur.

fară sunt grădini formale, un teatru privat, o platformă de aterizare pentru trei elicoptere și cazare pentru paznici. Reședința somptuoasă este listată ca aparținând Federației Ruse, despre care raportul susține că este o „acoperire” utilizată de „proprietarii de palate și penthouse-uri asociate conducerii țării”.

Liderul rus se află sub un „atac de informații

Raportul sugerează că proprietatea este fie a lui Putin, fie aparține unei persoane extrem de apropiate. Până în prezent nu a existat niciun răspuns din partea purtătorului de cuvânt al lui Putin la informațiile publicate de Sobesednik, cea mai recentă dintr-o serie de „dezvăluiri” asupra averii, sănătatea și viața privată a lui Vladimir Putin, din ultimele săptămâni. Rapoartele au condus la sugestii că liderul rus se află sub un „atac de informații” fără precedent din partea inamicilor.

Palatul recent finalizat se află în satul Greenfield. Zona oferă „un nou standard de viață la țară”. Este vorba de „un stil impecabil de viață suburbană de elită”, conform publicației Sobesednik.com.

Acesta cuprinde „reședințe impunătoare, care amintesc de castelele din țară” și găzduiește un număr important de miliardari din Federația Rusă. Înainte de finalizarea construcției palatului, se spune că satul găzduiește „cea mai scumpă casă din Rusia”. Conform surselor respectiva reședință era deținută de un miliardar iordanian.

Noul palat ar putea avea o valoare de aproximativ 360,2 milioane de dolari, relatează ziarul. Andrey Ertman, reprezentantul companiei care construia palatul, a refuzat să numească proprietarul „ascuns sub pseudonimul„ Federația Rusă ”, a spus ziarul.

Companiile legate de noul palat și finanțarea acestuia sunt strâns legate de elita rusă și de alte proprietăți uimitoare. Mai multe proprietăți au fost legate de Putin în ultimii ani. Unii spun că deține acum case în valoare de peste 1,78 miliarde de dolari.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI