Descinderi de amploare, în complexul comercial Europa. Ce caută polițiștii și jandarmii

Descinderi de amploare, în complexul comercial Europa. Ce caută polițiștii și jandarmii
Descinderi de amploare, în complexul comercial Europa

Descinderi de amploare au avut loc, miercuri dimineață, în complexul comercial Europa din București. Ce caută polițiștii și jandarmii?

Descinderi de amploare, în complexul comercial Europa

Un control de amploare a avut loc, miercuri dimineață, în complexul Europa din București. Controlul vizează infracțiuni de natură economică și judiciară. Documentele infracțiunilor cercetate a început în luna februarie, iar activitatea desfășurată astăzi a fost programată încă de la începutul lunii iulie. În comunicatul trimis de Poliția Română se arată că organele de anchetă fiscală au descins cu 700 de polițiști și 250 de jandarmi. Oamenii legii pun în aplicare mai bine de 40 de mandate de percheziție în București, județele Ialomița și Ilfov și au peste 100 de mandate de aducere pentru persoane.

„Aproximativ 700 de poliţişti, din toate structurile Poliţiei Capitalei, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, acţionează într-un complex comercial situat pe raza sectorului 2. Acţiunea are loc în cadrul unui dosar ce vizează săvârşirea mai multor infracţiuni, atât de natură economică, cât şi judiciară.

Sunt puse în aplicare peste 40 de autorizaţii de percheziţie în municipiul Bucureşti şi judeţele Ilfov şi Ialomiţa, precum şi mandate de aducere emise pe numele a peste 100 de persoane, suspecţi şi martori. Persoanele urmează a fi audiate în sedii ale subunităţilor de poliţie de pe raza întregului municipiu”, se arată în documentul oficial trimis de Poliție.

Descinderi de amploare, în complexul comercial Europa. Ce caută polițiștii și jandarmii
Complexul comercial Europa

Activitatea este sprijinită de Direcția Operațiuni Speciale și Serviciul pentru Intervenții și Acțiuni Speciale. De asemenea, intervenția este sprijinită și de un elicopter al Inspectoratului General de Aviație din cadrul MAI.

„Întreaga activitate beneficiază de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale şi al Serviciului pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale. Alături de poliţişti, participă şi peste 250 de jandarmi din cadrul Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti.

Acţiunea are şi suportul aerian asigurat de Inspectoratul General de Aviaţie din cadrul M.A.I. Documentarea infracţiunilor cercetate a început în luna februarie, activitatea din această zi fiind programată încă de la începutul lunii iulie”, notează Poliția Română în comunicat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI