14 nov. 2021 | 12:18

Descalificare incredibilă la ‘Bravo, ai stil!’. A fost eliminată din cauza unor jigniri: este fără precedent

Monden
Descalificare incredibilă la ‘Bravo, ai stil!’. A fost eliminată din cauza unor jigniri: este fără precedent
Ce vedetă a fost eliminată de la 'Bravo, ai stil!'

‘Bravo ai stil!’, una dintre cele mai îndrăgite emisiuni TV de la Kanal D, și-a uimit fanii cu o descalificare incredibilă. Una dintre concurente a fost eliminată ca urmare a unui scandal mai amplu, care a izbucnit în emisiune din cauza unor jigniri. După ce s-au spus vorbe grele, lucrurile au fost stabilite prin regulament. Iată ce s-a întâmplat, de fapt, în cea mai recentă ediție.

Cine este concurenta care a fost eliminată la ‘Bravo ai stil!’

O descalificare incredibilă a avut loc în acest weekend în cadrul celei mai recent ediții a emisiunii ‘Bravo, ai stil!’. Show-ul de stil și-a surprins fanii cu o decizie fără precedent. Una dintre concurentele îndrăgite de public a fost eliminată de la ‘Bravo, ai stil!’.

Lucrurile au degenerat ca urmare a scandalului izbucnit între Ioana Filimon și Mădălina Pamfile. Cea care a făcut anunțul cu privire la eliminarea vedetei a fost Ilinca Vandici, care a dezvălui motivul pentru care Ioana Filimon nu va mai participa în emisiune. Se pare că vedeta a fost descalificată ca urmare a discuției despre familia Mădălinei Pamfile.

Cum au reacționat colegele sale de emisiune

Ilinca Vandici: „Ioana Filimon lipsește. Vă spuneam că la începutul emisiunii că am de făcut un anunț extrem de important. Ei bine, a venit momentul să vă spun că din cauza încălcării regulamentului acestei competiții, cu părere de rău, începând din acest moment Ioana Filimon este descalificata și nu mai face parte din competiția noastră.”

Nicoleta Dragne: „Eu știam, nu am cum să mă fac surprinsa.”

Viviana Sposub: „Am aflat și noi azi, de fapt, ne-am dat seama, cel puțin eu mi-am dat seama pentru că Ioana venea deseori prima la machiaj și azi a lipsit. Și am presupus că nu mai vine”

llinca Vandici: „Îmi pare foarte rău, îi doresc mult succes în tot ce face. O să îi simțim lipsa în competiție, însă este clar că zarurile au fost aruncate, iar lucrurile au fost decise. Acesta este regulamentul emisiunii la care toate, fără nicio excepție, vă veți supune și v-ați supus până acum.”

Motivul pentru care Ioana Filimon a fost eliminată din concurs

Ioana Filimon a ajuns să fie descalificată din cauza unui scandal care a izbucnit recent între ea și Mădălina Filimon. Conflictul dintre cele două a apărut după ce a fost adusă în discuție relația Mădălinei Pamfile cu partenerul său de viață. Bruneta are o relație cu un bărbat din Albania, alături de care are și o fiică și a fost deranjată de faptul că s-a vorbit despre acesta.

Acuzațiile Mădălinei Pamfile, la adresa Ioanei Filimon

Tu ești cea care a deschis subiectul despre tatăl fetițelor mele. Ai înțeles? Nu te privește pe tine tatăl copiilor mei. Ia spune-mi cine e și spune-le și celor de acasă. Uită-te ce e pe online, încetează. Țoată lumea a luat-o că stau cu un milionar că e moș… Hai să nu vorbim despre familie și asumă-ți că ai zis lucrurile acestea.

E vorba că s-a indus treaba asta acum ceva timp. Este chestia asta de situația financiară și că îmi dă bani să mă votez singură. Tu puteai să zici că mă votez fără să zici despre familia mea. Te-ai băgat într-o discuție… Te rog să nu mai vorbești despre familia mea. Eu nu vorbesc de gagică-tu, nimic. Chiar am pozat într-o fată modestă și mă consider o fată modestă și foarte ok.

Nu este adevărată situația, nu mai vorbi despre familia mea. Nu am făcut nicio dramă. Induci celor de acasă o idee care nu este adevărată. Când se aude de bani, se înțelege că stau cu un moșneag. Nu vreau că fetițele mele să audă asta. E o chestie în care te-ai băgat. Cei de acasă nu știu situația. Nu doresc să se vorbească despre familia mea. Eu sunt așa cum sunt, doar că am părinți și au altă mentalitate, a declarat vedeta în emisiunea „Bravo, ai stil”, despre partenerul ei de viață.

Cum s-a apărat Ioana Filimon

După acuzațiile aduse de Mădălina Pamfile, Ioana Filimon s-a apărat, susținând că nu a încercat să o jignească pe colega sa de emisiune. Totodată, fostul model a precizat că nu și-a dorit nicio clipă să se lege de familia brunetei.

Pe mine nu mă interesează viață ta. Era o discuție, nu am jignit pe nimeni. Încetează. Tu ai băgat o chestie și cei de acasă cred lucrul acesta. Am spus, ce, iubitul Mădălinei nu e milionar?! Nu am făcut-o să o jignesc. Am zis eu asta că îți plătește locul în emisiune?! Nu avea de ce să facă teatrul asta, doar să par eu oaia neagră. E singură mea mea explicație. Ea profită de lucrul acesta și atunci, hai să arunc cu cuvinte grele în Ioana. Vreau să se înțeleagă că nu m-am legat de familia nimănui, a povestit fosta Miss România.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Ministrul Muncii a anunțat datele exacte la care vor fi virate pensiile pe luna mai
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Refuzul calmantelor ar putea deveni amintire. Terapia durerii, drept al pacienților români
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Anunț pentru toți românii care au CARDURI pentru ALIMENTE. Pe 25 Aprilie a fost ultima zi
Capital.ro
"Este anormal ce se întâmplă”. Amenda primită de o pensionară din Braşov pentru că a plantat flori în grădina din faţa blocului
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
BANII de PENSIE sunt GATA! Marcel Boloș a CONFIRMAT OFICIAL
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro