13 ian. 2024 | 13:35

Denise Rifai și Ilinca Vandici au apărut fără pic de machiaj la sală. Ipostaza în care puțini oameni le-au văzut FOTO

Monden
Denise Rifai și Ilinca Vandici au apărut fără pic de machiaj la sală. Ipostaza în care puțini oameni le-au văzut FOTO
„Suntem frumoase”

Denise Rifai și Ilinca Vandici, fără artificii la sală. Ipostaza în care cele două vedete au apărut este una rară. Le vedem mereu pe micile ecrane, la evenimente sau pe internet absolut impecabile, așa că mulți se întrebau cum arată, de fapt, Ilinca Vandici și Denise Rifai. Iată că cele două vedete s-au fotografiat fără strop de machiaj și au pus totul pe rețelele sociale.

Ipostaza rară în care au apărut Denise Rifai și Ilinca Vandici

Videoclipul publicat de Vandici le-a adus în prim-plan pe cele două dive, fără machiaj, îmbrăcate în colanți și bustiere sport, un spectacol autentic pentru fanii lor, care sunt obișnuiți să le vadă mereu ca scoase din cutie.

Te-ar putea interesa și: Doru Octavian Dumitru a impresionat-o pe Denise Rifai. Ce i-a spus vedeta la finalul emisiunii, mai rar aşa ceva

De data aceasta, cele două au lăsat deoparte coafurile și machiajul pentru puțină mișcare. Și cum la sală nu ai nevoie de artificii, ambele au decis să fie naturale și să se concentreze pe exerciții.

Pentru că s-au distrat de minune împreună, divele s-au gândit să împărtășească momentul cu fanii lor.

Cele două au avut și un schimb de replici:

Denise Rifai: Ai nevoie de mine în viața ta?

Ilinca Vandici: Întotdeauna, frumusețe. Ce bine e așa, să lucrezi în echipă.

Denise Rifai: Zici că s-a mutat Kanal D la sală.

Ilinca Vandici: Kanal D s-a mutat la sală. Îmi place asta. În 2024 suntem forță.

Denise Rifai: Suntem top, cele mai frumoase.

Ilinca Vandici: Am fost până acum, suntem și de acum”.

Te-ar putea interesa și: Prima iubire a lui Denise Rifai. Cine a fost Bobby? Vedetei Kanal D îi plăceau băieții și cartea: “Șefa clasei” EXCLUSIV VIDEO

Cum se menține în formă Denise Rifai la 38 de ani 

Denise Rifai, una dintre cele mai apreciate prezentatoare din România, cunoscută pentru emisiunea de succes de pe Kanal D, a demonstrat că arată la fel de bine și în afara micului ecran.

Îmbrăcată într-o ținută sport, fără artificii, aceasta și-a salutat admiratorii într-un mod autentic și natural. 

Aflată în formă maximă, Denise a dezvăluit, cu mai bine de un an în urmă, secretul care o ajută să arate impecabil în orice situație. Ea a spus că nu consumă zahăr și cafeaua o bea neagră. Când simte nevoia de dulce, apelează la fructe și mănâncă „curat”.

Citește și: Cu cine s-a iubit Ilinca Vandici înainte de Andrei Neacșu. Vedeta a recunoscut că nu a avut noroc in dragoste: „Am fost părăsită”

 „Eu fac tot ceea ce face orice om de bun simț, care vrea să rământă într-o formă de bun simț. Toată lumea ar trebui să fie atentă atunci când vine vorba de alimentele din dietă. Zahărul nu face bine nimănui. Încerc pe cât posibil să nu mănânc zahăr. Evit zahărul.

Deci, eu mă trezesc dimineața spunând că nu mănânc zahăr. Acum că mai scap la un fruct, asta-i altceva. Aleg să nu mai mănânc zahăr, să mănânc cât mai light, așa. Dar neprivându-mi corpul de tot ce înseamnă alimente esențiale importante. Cafeaua nu se bea cu zahăr. Cafeaua se bea neagră, așa poți să-i înțelegi gustul. Și așa e rost. Altfel mănânci prăjitură.

Simt nevoia să mănânc dulce în anumite perioade ale lunii, când sunt foarte obosită și atunci mănânc câte un fruct. Atunci consum multe fructe.Cred foarte mult în alimentație. Mănânc foarte curat. Adică aleg să gătesc alimentele foarte curat. Ca să le conservăm proprietățile.

Mănânc foarte mult verde. Mănânc proteină de bună calitate. Asta apropo de cum mă hrănesc. Mă hidratez. Beau foarte foarte multă apă. Și apropo de tot ceea ce înseamnă tratamente cosmetice, merg și îmi fac tratamente la salon”

Parteneri
Se cutremura CASA REGALA! Amanta Printului William a RUPT TACEREA
Redactia.ro
Ce a pus Prodanca în pachetele de Paște pe care le-a împărțit pentru regretata sa mamă, Ionela: „De acolo de sus se bucură pentru tot ce vede “
Click.ro
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Ce a povestit Sebastian Țopescu, fiul regretatului Cristian Țopescu, la 6 ani de la moartea tatălui său
Unica.ro
Noi informații despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Mesajul îndrăgitului actor
EVZ.ro
Fiica lui Lele și a Andrei Volos se confruntă cu probleme de sănătate. Ce a pățit micuța Kim Nicole: „La control...” / FOTO
Spynews
Vestea cumplită pentru Simona Halep. Decizia care o va distruge
Capital.ro
Schimbarea aşteptată de românii care stau la bloc! Camera Deputaților şi-a dat acordul
Antena 3
A recunoscut că este din nou singură! Motivul pentru care vedeta noastră și iubitul ei și-au spus „Adio”. E prima dată când vorbește despre asta
Avantaje
FLORIN Piersic, MESAJ de pe PATUL de SPITAL. În ce STARE e ACTORUL
Mediaflux
Hidrologii, anunț de ultimă oră! 17 județe din țară, sub atenționare cod galben de viituri. Care sunt zonele vizate
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Chefi la cuțite, 7 mai 2024. Alexandru Săbădeanu, cuțitul de aur al lui Orlando Zaharia, a fost eliminat din sezonul 13
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro