11 nov. 2022 | 12:26

Denise Rifai, dezvăluiri despre inelul primit de la Dan Bittman. Vedeta Kanal D a recunoscut că încă îl poartă

Monden
Denise Rifai, dezvăluiri despre inelul primit de la Dan Bittman. Vedeta Kanal D a recunoscut că încă îl poartă
Denise Rifai, premiată la „Gala Radar” 2022

Luna trecută a avut loc „Gala Radar”, evenimentul care premiază producțiile TV din România. Printre premianții anului 2022 se numără și Denise Rifai, pentru emisunea ei de la Kanal D. În afară de bucuria primirii premiului, jurnalista a făcut și dezvăluiri despre inelul primit de la Dan Bittman. Vedeta Kanal D a recunoscut că încă îl poartă.

Denise Rifai, premiată la „Gala Radar” 2022

În urmă cu doi ani, avea loc o mutare șoc în media românească. Devenită deja cunoscută de pe vremea când se afla la Realitatea TV, jurnalista Denise Rifai pleca la Kanal D. Din  octombrie 2020 propunea un format de emisiune recunoscut internațional, sub denumirea de „40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzat acum duminica seara.

În acești ani jurnalista a primit câteva premii importante în media românească, precum „TV Mania Award for Best Portrait Interview” în 2021 și anul acesta două premii la „Gala Radar” 2022.

În 2022 jurnalista a fost premiată pe 25 octombrie pentru cea mai bună emisiune TV și pentru cel mai bun talk-show de televiziune. „Sunt foarte onorată și foarte fericită. Mi-ar plăcea să primsc astfel de premii în fiecare zi.”, declara jurnalista pe scena Galei Radar de anul acesta.

Jurnalista face dezvăluiri despre inelul primit de la Dan Bittman

La finalul galei din 25 octombrie, Denise Rifai a mai surprins audiența. Vedeta a făcut dezvăluiri despre inelul primit de la Dan Bittman. Jurnalista a fost întrebată de cei de la Cancan ce și-ar dori de Moș Crăciun, Denise Rifai răspunzând că un inel de diamante.

Momentul cu inelul oferit de Dan Bittman a devenit și motiv de speculație, dar în realitate nu s-a dovedit a fi ceea ce sperau fanii jurnalistei. Cât despre inelul oferit de solistul Holograf, jurnalista a declarat că „Da, îl am și îl port foarte des chiar. În seară asta nu e dar …”

Cei doi aveau să fie văzuți plecând împreună de la un eveniment organizat de creatorul de modă Cătălin Botezatu. De-atunci s-a speculat că, de fapt, Denise Rifai și solistul Holograf ar forma un cuplu. Deși nu s-a confirmat acest aspect, Dan Bittman recunoaște că în acest moment este într-o relație.

Încununată cu laurii premiilor media românești, Denise Rifai are cui să-i mulțumească pentru actuala sa carieră jurnalistică. Într-un alt interviu, pentru Unica, vedeta a povestit cărei persoane îi datorează drumul ales:

„Tata are dreptate în tot ceea ce mi-a spus și cumva și mie mi-ar fi plăcut să am o meserie din aceasta așezată, statornică, nu atât de volatilă cum este meseria noastră, dar ăsta a fost harul meu.

Tata este mândru că are lângă el un om, o femeie pe care se poate baza oricine și care îi este alături în absolut orice moment. Sunt o tipă pe care nu au schimbat-o niciodată nimic din tot ceea ce a trăit până acum și am trăit foarte multe”, a mărturisit, pentru Unica.ro, Denise Rifai.

Rămâne să o urmărim în continuare la Kanal D, în fiecare duminică seara, alături de invitații săi din toate domeniile de activitate, majoritatea fiind persoane extrem de cunoscute.

Parteneri
TJ Miles i-a dat lovitura de grație lui Zanni! Ce a declarat fostul Faimos de la Survivor despre coechipierul său: ”Sclavii mereu vor mușca…”
Redactia.ro
Ce trebuie să pui în drob, să iasă suculent și să nu se usuce. Așa îți va ieși un preparat perfect
Click.ro
O regină a frumuseții a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram unde se află și nu a mai scăpat cu viață
Digi24
O femeie s-a dus la spital pentru investigații, dar a aflat că este deja moartă. Iar neplăcerile au continuat să apară
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Noroc fără precedent! Ce s-a întâmplat o femeie care câștigat 1 milion de dolari la loterie
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
SUA, în stare de șoc. A MURIT la Casa Albă. Medicii au privit neputincioși
Capital.ro
Masa de Paște fără grija kilogramelor în plus. Sfaturi pentru păstrarea greutății și evitarea problemelor digestive
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
Tradiții de Paște. La masă, prima dată trebuie să se mănânce ou
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O bucată de carne a început să se miște și a căzut singură de pe masă. Clientul unui restaurant a filmat totul
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro