Denise Rifai aruncă bomba. Ce se va întâmpla cu Florin Cîţu: “O dramă fără margini”

Denise Rifai aruncă bomba. Ce se va întâmpla cu Florin Cîţu: “O dramă fără margini”
Denise Rifai, mesaj dur

Denise Rifai s-a decis să discute despre ce se întâmplă în ultima perioadă pe scena politică din România. De asemenea, cunoscuta prezentatoare de televiziune de la Kanal D a explicat și ce o să se întâmple cu Florin Cîțu dacă guvernul lui Dacian Cioloș nu o să obțină voturile necesare.

Denise Rifai, dezvăluire surpriză. Ce a spus despre Florin Cîțu

Denise Rifai a folosit propria pagină de Facebook pentru a discuta despre schimbările din politica românească. Prezentatoarea de televiziune a explicat că, dacă Cabinetul lui Dacian Cioloș nu o să obțină un număr de voturi necesare, Florin Cîțu o să fie din nou desemnat premier.

Totuși, cunoscuta vedetă se teme că această variantă nu o să aibă șanse de reușită pentru că Florin Cîțu nu o să primească voturile din partea USR, astfel că s-ar putea ajunge la alegeri anticipate, iar AUR și PSD ar putea să ajungă la guvernare în urma neînțelegerilor de pe scena politică din ultima perioadă.

„Eu nu mai înțeleg nimic din jocul politic actual. Niciun partid (în afară de USR) nu va vota miercuri Cabinetul Cioloș. Deci vor obține un număr de cca 80 voturi din cele 234 necesare investirii unui nou cabinet.

Vorbim de același USR, adică partidul care a aruncat țara în acest haos politic pentru că premierul F. Cîțu a demis doi dintre miniștrii USR ai cabinetului pe care îl conducea.

Sunt curioasă ce vor face cei de la USR la următoarea nominalizare a lui Florin Cîțu care va veni săptămâna viitoare. Nu vor vota nici această variantă și vom vedea alegeri anticipate???

Pe toate sondajele, alegeri anticipate acum înseamna PSD și AUR scor foarte bun. Deci USR trimite PSD la guvernare????”, a scris Denise Rifai, pe Facebook.

Denise Rifai: ‘Nu mai înțeleg nimic’

Totuși, Denise Rifai a spus că reprezentanții PSD nu ar fi interesați de preluarea guvernării în prag de iarnă. Prezentatoarea de televiziune a mărturisit că pagubele aduse de schimbările din politică pot să fie imense, ținând cont că România se confruntă cu probleme.

„Eu stau și mă întreb căci, sincer, nu mai înteleg nimic. Pe de altă parte, nici PSD nu ar avea interes politic să preia guvernarea acum în prag de iarnă, căci asta ar însemna erodarea lor politică și întărirea PNL în opțiunile electoratului.

Recunosc. Jocul USR este total de neînțeles. Câtă vreme USR nu-și pot vota premierul propriu, însă au pretenția să impuna ei premierul PNL.

Cred că numai în politica dâmbovițeană putem vedea asemenea improvizație. Pagubele le știm. O dramă fără margini. Și o țară în pragul falimentului. Cine să fie oare acum Cel mai mare Zombie Politic?”, a adăugat Denise Rifai.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI