Denise Rifai a spus adevărul despre Clotilde Armand. A făcut-o praf dintr-o propoziție

Denise Rifai a spus adevărul despre Clotilde Armand. A făcut-o praf dintr-o propoziție
Denise Rifai, adevărul despre Clotilde Armand

Prezentatoarea TV de la ”40 de întrebări cu Denise Rifai” șochează pe toată lumea. După părerea ei, România este ”blestemată”, ținând cont de ce se întâmplă în țara noastră în ultima perioadă.

Denise Rifai a spus adevărul despre Clotilde Armand

Denise Rifai confirmă într-o postare pe pagina sa de Facebook numirea în funcția de primar a lui Clotilde Armand. După cum spune prezentatoarea TV, primarul a reușit în final, după o luptă grea, să fie validat.

De asemenea, Denis Rifai crede că țara noastră este sub un ”blestem”, având în vedere modul prin care o persoană reușește să ocupe o funcție de conducere a statului român.

”Am auzit că avem primar la sectorul 1. Primar validat, nu oricum! Doamne, ce blestem o fi pe țărișoara asta, de condiția nr.1 pt accederea în funcțiile de conducere în statul roman, pare că este faultarea la maximum a limbii romane!”, scrie Denise Rifai pe Facebook.

Speră ca bugetul primăriei să își revină

Totodată, prezentatoarea Denise Rifai i-a urat succes noului primar al Sectorului 1 și continuă să spere că odată cu noua schimbare, bugetul primăriei va reuși să își revină.

”Îi urez un mandat plin de reușite doamnei primar, cu speranța că va ține bugetul primăriei departe de companiile de consultanță cu care ne-a obișnuit în trecut și poate îi ajută Bunul Dzeu și se deprinde, măcar puțin, cu limba romană!
Ce să zic. Rămânem cu ochii acolo! La bugetul primăriei!”, mai scrie prezentatoarea.

Clotilde Armand a anunțat pe Facebook decizia Tribunalului București

Clotilde Armand, a anunțat pe Facebook decizia Tribunalului București. Aceasta a mai adăugat că, mandatul său ca primar al Sectorului 1 a fost validat definitiv și că fostul primar trebuie să dea explicații procurorilor pentru unele nereguli din primărie.

”După o lună de zile de la alegerile locale câștigate democratic de mine prin votul cetățenilor din Sectorul 1, Tribunalul București a respins astăzi toate cele 125 de contestații depuse de: fostul primar PSD, actuali consilieri PSD, de rudele acestora și de angajați ai Primăriei Sector 1. Astfel, alegerea mea în fruntea Primăriei Sector 1 a fost validată definitiv.

Adevărul despre Clotilde Armand
Mandatul lui Clotide Armand a fost validat

Acum, fostul primar trebuie să ofere niște explicații procurorilor pentru jaful din banii publici din ultimii patru ani. Să fie foarte clar, fiecare funcționar și angajat al primăriei care a girat tunurile PSD în toți acești ani o să plătească în fața Justiției. Lucrurile nu vor rămâne așa. Avem de reconstruit și de dezvoltat un sector. Fără hoție și fără birocrație. Stimați cetățeni ai Sectorului 1, de astăzi sunt primărița Dvs. Începem treaba!”, a anunțat Clotilde Armand pe pagina sa de Facebook

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI