Denisa Manelista ar fi împlinit 34 de ani. Tatăl artistei e un munte de durere: ”E tare goală casa fără zâmbetul ei” EXCLUSIV

de: Simona Ecovoiu
09 12. 2023

Denisa Răducu Manelista ar fi împlinit 34 de ani, pe 13 decembrie 2023. La 6 ani de la decesul celebrei artiste, tatăl acesteia, Emilian Răducu, ne-a vorbit, în exclusivitate pentru Playtech Știri, despre dorul teribil de fiica pierdută. Denisa a lăsat un gol uriaș în inimile celor dragi.

Denisa Răducu Manelista, născută cu trei zile înainte de Revoluția din 1989

Denisa Răducu s-a stins din viață pe 23 iulie 2017, la scurtă vreme după ce fusese diagnosticată cu o boală nemiloasă, cancer la ficat. Pe 13 decembrie 2023, ea ar fi împlinit 34 de ani, fiind născută cu doar trei zile înainte de Revoluția din 1989, izbucnită pe 16 decembrie. Tatăl regretatei artiste, Emilian Răducu, ne-a povestit despre copilăria fericită a fiicei sale, fostă solistă de muzică de petrecere:

”Denisa a lăsat un mare gol, în urma ei, o durere imensă în sufletul meu și al familiei. E tare goală casa fără ea, fără zâmbetul ei, era atât de veselă!

Nu mă așteptam să moară, la aproape 28 de ani, nu fusese niciodată bolnavă, se născuse perfect sănătoasă. Uneori, mă gândesc dacă nu cumva o fi fost altceva, că prea era talentată, frumoasă și de succes. Sau poate că așa aș vrea să cred, ca să găsesc cumva o explicație la ceea ce s-a întâmplat”.

Ce cadouri ii placea Denisei sa primeasca

Ce cadouri îi plăceau Denisei, în copilărie, de ziua ei?

Emilian Răducu mai susține că Denisa era cochetă încă de mică și că, de Sărbători, mai ales de ziua ei de naștere, îi plăcea să primească jucării și hăinuțe:

”Îi plăceau rochițele, mereu strângeam bani, pentru ziua ei, eu și fosta soție. Îi cumpăram hăinuțe, cu tot felul de floricele, era tare fericită! Acum, de ziua ei de naștere, voi merge la cimitir, ca să îi duc flori și să îi aprind lumânări, tot acolo vreau să fiu înmormântat și eu, alături de fata mea.

Să știți că cei care au iubit-o mai vin la mormânt, nu a fost uitată, îi aduc jucării din pluș, flori, uneori mă întâlnesc acolo cu băieți și cu fete”.

Citiți și: Tatăl Denisei Manelista, strigăt disperat după ce a primit o lovitură dură: ”Vreau să fiu îngropat lângă fiica mea” EXCLUSIV

De ce tatăl Denisei Răducu e tot singur, după divorț?

Emilian Răducu se gospodărește cum poate, după divorțul dureros de Geta Răducu, mama Denisei. Nu și-a mai căutat o altă parteneră de viață, chiar dacă recunoaște că e nevoie și de mână de femeie, prin casă, mai ales de Sărbători. Bărbatul îndoliat a ales însă singurătatea:

”Dacă o căsnicie nu e de bun augur, încă de la început, iar femeia cu care ai copii nu a fost de înțeles, eu nu merg din greșeală în greșeală. Singurătatea nu e un lucru bun, ferească Dumnezeu, dar, decât să fie gâlceavă în casă și scandaluri, mai bine lipsă! Fosta soție și-a refăcut viața, a avut puterea să o ia de la capăt. Mulți așteaptă cu drag Sărbătorile de Iarnă, pentru mine e mai trist.

Mai am rude, care îmi aduc sarmale, nu mă pricep să le prepar, dar nici nu rabd de foame în casă, mai îmi fac și eu, pe aici, ce pot”, ne-a mai mărturisit Emilian Răducu, pentru Playtech Știri.

Unde lucrează Emilian Răducu: ”Aș ieși la pensie!”

Anul viitor, Emilian Răducu schimbă prefixul. Ar vrea să se pensioneze anticipat, după o viață întreagă muncită în industria constructoare de mașini:

”Anul viitor, împlinesc vârsta de 60 de ani. Eu lucrez la o fabrică de jante auto, în industria constructoare de mașini, mai avem și niște sporuri… Vă spun însă sincer că aș ieși anticipat la pensie, pentru că nu mai am pe nimeni, iar când mă întorc, de la serviciu, cum le las, așa le găsesc, acasă.

Dacă aș ieși la pensie, m-aș ocupa mai mult de gospodărie, mi-ar ajunge banii, pentru mine ar fi suficienți”, ne-a mai declarat Emilian Răducu, exclusiv pentru Playech Știri.

Citiți și: Ce se întâmplă cu procesul pentru drepturile de difuzare ale Denisei Manelista. Tatăl solistei a ajuns la capătul puterilor EXCLUSIV