Demisie surpriză la Digi 24. A decis să plece după ce le-a făcut pe toate: „Finalul unui drum. După 11 ani”

de: Bișinicu Andreea
30 07. 2022

Adrian Cojocaru a decis să își ia rămas bun de la postul TV Digi 24. Jurnalistul și-a încheiat colaborarea cu televiziunea de știri, iar anunțul a fost făcut chiar de prezentator pe rețelele sociale. Care este motivul pentru care oamenii nu îl vor mai vedea pe micile ecrane, în următoarea perioadă.

Adrian Cojocaru și-a dat demisia de la Digi 24

Cu o experiență vastă în televiziune, de peste 15 ani de jurnalism de calitate superioară, Adrian Cojocaru a trecut prin toate etapele și funcțiile din mass-media, de la reporter de teren la prezentator și moderator TV.

După 11 ani la Digi 24, fosta vedetă a postului de televiziune a dezvăluit motivul pentru care părăsește trustul media unde a muncit în ultima decadă.

„Finalul unui drum. După 11 ani, primii 2 la Timișoara și ultimii 9 în București, mă despart de Digi 24. Am avut posibilitatea să învăț enorm de la mulți oameni foarte buni și să fac ceea ce mi-a plăcut, indiferent că am fost reporter, șef de secție, EOD, prezentator sau moderator.

Le mulțumesc celor cu care mi-am intersectat drumul și de la care am „furat” meserie. Păstrez ceea ce a fost bun. Mulțumesc, colegi!”, și-a început jurnalistul mesajul.

Ce proiecte are în plan Adrian Cojocaru

De asemenea, Adrian Cojocaru a mărturisit că nu va mai modera nici emisiunea „Omul Potrivit” de la DIGI FM. Jurnalistul a specificat faptul că va lua o pauză de la mass-media și se va concentra pe alte tipuri de proiecte, în viitorul apropiat.

„Cu totul, până acum, s-au adunat 15 ani de televiziune. Cred că am ajuns în acel moment în care am acumulat suficientă experiență încât să preiau complet controlul asupra deciziilor ce țin de cariera mea.

De asemenea, pentru mine se încheie și povestea frumoasă care s-a numit „Omul Potrivit”, de la Digi FM. (..). Au fost trei sezoane intense și minunate, în care am învățat foarte mult de la colegi și de la ascultători.

Urmează o perioadă de odihnă pe care o aștept de mulți ani și cu o minte fresh să încerc apoi să pun în practică mai multe proiecte la care visez, în zona de media si comunicare. Până atunci, o să fie treabă multă din toamnă la Nature Talks, un proiect care crește atât de frumos!

Intrăm în al treilea an de existență și avem planuri mari cu educația de mediu pentru copii! Așa că, până la drumuri noi, ne auzim aici. A fost o bucurie, oameni buni!Pe curând!”, a conchis prezentatorul.