Demisie neașteptată de la Neatza cu Răzvan și Dani. A plecat după 6 ani de la Antena 1

de: Ana Chivu
06 12. 2019

Echipa de la Neatza cu Răzvan și Dani se destramă. Producătorii și echipa și-au luat azi la revedere de la un personaj aparte, care a venit dintr-o întâmplare la casting, dar a reușit în scurt timp să le intre în inimi tuturor. Despre cine este vorba și care este motivul pentru care pleacă?

Și-a dat demisia de la Neatza cu Răzvan și Dani, după 6 ani

Neatza cu Răzvan și Dani și-a luat rămas bun de la un coleg pe care l-a găzduit timp de șase ani. Amalia Țîrcă și-a dat demisia și a ales să plece din televiziune și să urmeze calea aviației, a dat de înțeles Dani, în ultima zi de muncă a acesteia la Neatza. Amalia a prezentat horoscopul și a fost alături de colegii săi mai cârcotași la fiecare boacănă. Astăzi, a petrecut ultima zi cu ei pe platourile de filmare.

Amalia Țîrcă și-a dat demisia de la Neatza, după șase ani

„Este ultima zi a Amaliei alături de noi, pentru că profesional face un pas uriaş. Mâine-poimâine s-ar putea să îi mulţumiţi din avionul în care sunteţi. Nu zic mai multe, că poate nu-i iese. Îi mulţumim pentru câţiva ani. Vă reamintesc, pe Amalia am găsit-o cântăreaţă fiind. A venit absolut în joacă să dea o probă aici. Avea şi un aspect corespunzător. Acum, de când e mămică, arată mult mai bine că de-aia am păstrat-o”
Dani Oţil

„M-ați făcut să plâng!”

Echipa de la Neatza a mai pierdut un membru. După ce Flavia Mihășan și-a dat demisia la scurt timp după ce a rămas însărcinată, acum a venit rândul Amaliei Țîrca. Azi, bruneta care a prezentat zi de zi horoscopul și-a luat la revedere de la public și de la colegii săi care i-au fost alături preț de șase ani.

„Și eu vă mulțumesc frumos că ați fost lângă mine atâta timp și m-ați văzut în toate momentele mele. Plus că și pe Luca l-ați văzut crescând. Astăzi face cinci ani. L-ai ținut în brațe la botez. Am stat aproape șase ani, o să-mi fie dor de voi! M-ați făcut să plâng!”
Amalia Țîrcă

Mesajul Amaliei

„Aproape 6 ani alături de acești oameni minunati. Vă mulțumesc din suflet pentru toată această perioadă. Ați fost lângp mine și când mi-a fost bine, dar și când am plâns. Ne-am jucat toate jocurile, ne-am costumat în multe personaje, am spus mult prea multe previziuni astrologice și câte n-am făcut. Nu-mi plac despărțirile, dar uneori viața ne duce spre diferite căi. Multe pasiuni n-am avut, dar pe 3 dintre ele le știți și voi : muzica, televiziunea și aviația. Pe primele doua le-am marcat în tinereîe, acum o urmez pe a 3-a. VA MULTUMESC ENORM SI VA IUBESC !”
Amalia Țîrcă