Delia s-a filmat în ipostaze fierbinți în vacanța de lux din Maldive. Cât a scos din buzunar pentru o plajă privată

Delia s-a filmat în ipostaze fierbinți în vacanța de lux din Maldive. Cât a scos din buzunar pentru o plajă privată
Delia s-a filmat în ipostaze fierbinți în vacanța de lux din Maldive

Delia este una dintre cele mai bine plătite artiste din România, așa că își permite chiar și o vacanță de lux pe săptămână. Drept urmare, când își face loc în program, fuge din România. De această dată, biletul de avion a fost către Maldive, unde solista s-a filmat în ipostaze fierbinți. Cât a plătit pentru răsfăț?

Delia s-a filmat în ipostaze fierbinți în vacanța de lux din Maldive

Delia și soțul ei se află zilele acestea în Maldive, unde se relaxează după o perioadă încărcată de concerte. De asemenea, momentul de respiro a fost încununarea sfârșitului filmărilor de la ”iUmor”. Astfel, cei doi au plecat, iar vila în care sunt cazați este construită aproape de malul Oceanului, artista având acces împreună cu soțul ei la o bucată de plajă privată. Dincolo de locurile noi pe care le explorează în vacanță, interpreta se bucură și de gastronomie.

Cum are la dispoziție o vilă întreagă, mâncăruri alese și o plajă privată, costurile sunt pe măsură, iar ele se ridică la zece mii de euro. Și cum destinația este de vis, iar totul trebuie împărtășit cu fanii, Delia s-a filmat în diferite colțuri ale Paradisului, dar în ipostaze fierbinți, precum și-a obișnuit admiratorii. Vedeta s-a filmat numai în costum de baie, fie dansând în fața oglinzii, fie pe plajă.

Solista, fashion icon în România

Artista a devenit un fashion icon atât pentru colegele de scenă, cât și pentru admiratoarele ei, solista încercând să țină ștacheta sus și să nu se uite la bani când merge la shopping.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Delia (@delia) on

Deși a declarat în repetate rânduri că nu este genul de femeie pentru care o haină e de unică folosință, vedeta Antena 1 nu poate rula des ținutele sau accesoriile, dat fiind că multe dintre colegele sale de scenă se inspiră de la ea și își comandă aceleași lucruri.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI