Delia recunoaște de ce își alege ținute extravagante la iUmor. Ce îi spun Mihai Bendeac și Cheloo, mereu

Delia recunoaște de ce își alege ținute extravagante la iUmor. Ce îi spun Mihai Bendeac și Cheloo, mereu
Delia recunoaște de ce își alege ținute extravagante la iUmor

Delia este una dintre cele mai îndrăgite vedete autohtone. Artista și-a obișnuit deja fanii cu ținutele sale extravagante, atât pe scenele pe care urcă la concerte, cât și la emisiunea iUmor, de la Antena 1. Mihai Bendeac și Cheloo nu au ce să îi reproșeze în privința hainelor, dar râd mereu de ea pentru că mănâncă pufuleți la filmări.

Delia recunoaște de ce își alege ținute extravagante la iUmor

Deși are un corp perfect, pe care multe femei de vârsta ei și l-ar dori, Delia nu se îmbracă aproape niciodată în haine mulate care să îi pună silueta în evidență, ci le preferă pe cele largi și viu colorate. Fanii știu deja că artista cheltuie foarte mulți bani pentru ținutele sale, dar încă nu au aflat secretul ei. Chiar dacă pare că își petrece ore în șir în fața oglinzii înainte să plece la filmările pentru iUmor în încercarea de a fi extravagantă, Delia mărturisește că se îmbracă în grabă, cu ce are la îndemână.

Cântăreața preferă să se simtă în largul ei atunci când apare în public, acesta fiind motivul pentru care își cumpără mai mereu haine foarte largi, dar viu colorate, care i se potrivesc de minune.

„Nu îmi e deloc greu să îmi aleg ținutele pentru iUmor, în ultima perioadă cred că pun pe mine ce apuc și ies repede din casă. Am ajuns să fiu extrem de atentă cu confortul meu psihic și fizic și trec peste orice stil vestimentar doar ca să fiu comodă”, a declarat Delia.

Cheloo și Mihai Bendeac, colegii Deliei din juriu iUmor, emisiunea de la Antena 1, nu au avut niciodată ce să îi reproșeze din punct de vedere al stilului vestimentar. Cei doi o tachinează însă mai tot timpul la filmări pentru că Deliei îi plac foarte mult pufuleții și nu se desparte de ei nici pe platoul de filmare.

Urmăriți Playtech.ro și pe