Delia, probleme de sănătate. Cum a ajuns în platoul iUmor: „Mi s-au umflat fața și ochii”

Delia are probleme de sanatate, iar telespectatorii au putut vedea cât de rău a ajuns să arate jurata de la iUmor. Artista a avut o apariție destul de neașteptată, pentru că a venit în platoul de filmare, chiar dacă avea parte de respectivele simptome nu foarte plăcute.

Delia, probleme de sănătate

Delia, probleme de sănătate. Cum a ajuns în platoul iUmor:
Artista a venit la filmări, deși avea probleme de sănătate
Vedeta de la emisiunea difuzată pe Antena 1 și-a întrebat și colegii din juriu dacă se observă cât de rea este starea pe care o are, iar aceștia au putut confirma. Mai mult, Cheloo și Mihai Bendeac au fost surprinși că Delia a venit așa la filmări. În mod normal, artista ar fi trebuit să stea acasă până și-ar fi revenit complet sau să meargă la medicul specialist pentru un tratament.
„Arăt rău? Deci nu mai pot, mi s-au umflat fața și ochii! Nu mai pot! (…) să nu mi se facă injecție, nu crăp!”, le-a spus Delia colegilor săi de la iUmor.
„Mă, nu crăpi, dar arăti foarte rău!”, a fost replica lui Mihai Bendeac, iar Cheloo a aprobat.
Problemele de sănătate ale Deliei au presupus o alergie destul de serioasă pe care cântăreața o are la ambrozie. Este o afecțiune foarte comună printre locuitorii țării noastre și se poate manifesta chiar și toamna târziu, în unele cazuri. Telespectatorii au putut observa că artista avea pielea foarte iritată, atât în zona gâtului, cât și la nivelul tenului. Aceasta a admis că are ochii umflați și nu poate să vadă foarte bine, dar și că toată fața îi este inflamată, din pricina alergiei la ambrozie.
Momentul a fost difuzat în ediția de vineri, pe 8 noiembrie 2019, când cântăreața a șocat prin apariția ei în emisiunea de divertisment. Pentru a mai ascunde simptomele tot mai vizibile, Delia a decis să își accesorizeze ținuta cu o pereche de ochelari de soare, pe care i-a purtat în clipele în care a fost prezentă în fața camerelor de filmat.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI