31 ian. 2022 | 09:30

De ce nu va participa Delia la Asia Express, niciodată: „Aș intra în pământ de rușine”

Monden
De ce nu va participa Delia la Asia Express, niciodată: „Aș intra în pământ de rușine”
Delia refuza categoric participarea la Asia Express

Îndrăgita artistă Delia a dezvăluit că nu își dorește deloc să participe la Asia Express, emisiunea difuzată de Antena 1, cu toate că și-a dorit în trecut să ia parte într-o aventură similară. Aceasta a decis să expună motivele pentru care ar spune un mare „nu” propunerii de a face echipă cu cineva în aventura supremă care a cucerit toți telespectatorii postului TV.

Delia refuză categoric participarea la Asia Express

Nu mai este un secret faptul că Delia Matache este un fan înrăit al emisiunii Asia Express, mai ales că aceasta a urmărit cu sufletul la gură toate cele patru sezoane ale show-ului. Artista a dezvăluit că cel mai mult i-a plăcut ediția în care au participat Chef Sorin Bontea, Răzvan Fodor, Speak și Ștefania.

Cu toate că în urmă cu ceva timp, vedeta a spus că își dorește să concureze și ea, să trăiască această experiență plină de aventură, iată că acum Delia s-a răzgândit, fiind îngrozită de ceea ce a văzut în cadrul emisiunii, în ultima vreme. Atunci când a fost invitată într-un podcast, cântăreața a vorbit despre emisiunea Asia Express și de ce nu ar putea să accepte această provocare de a deveni concurentă într-un astfel de show.

„Am văzut niște oribilități ultima dată de nu-mi venea să mă mai uit! Se frecau mamă-fiică, soț, frate cu soră, cu buretele pe spate, dezbrăcați până la brâu! Era ceva ciudat rău… un greench absolut, de nu există! Aș intra în pământ de rușine cu cadrele alea!”, a declarat Delia pe YouTube.

După ce a văzut ce fel de imagini se difuzează în timpul unui show din Asia Express, Delia a recunoscut că nu s-ar putea dezbrăca sub nicio formă în fața camerelor de filmat.

„Eu nu vrea să mă dezbrac! Nu-mi place să mă despoi pe acolo! Și, oricum, nu aș merge decât cu Răzvan, cu nimeni altcineva și el nu vrea! Cu gândacii nu am o problemă că eu mănânc gândaci, viermișori. În schimb, mi-ar fi foarte frică în Asia de câini”, a mai spus artista în podcastul „La Mijloc” difuzat pe canalul de YouTube al lui Codin Maticiuc.

Delia Matache și Răzvan, soțul ei, sunt unul dintre cele mai apreciate, dar și longevive cupluri de la noi din țară, astfel că fac totul împreună, pornind de la afaceri, muncă și petrecerea timpului liber. Cu toate că deseori se feresc să vorbească despre viața lor ca și cuplu, în podcastul moderat de Codin Maticiuc au vorbit pe îndelete și despre căsnicia lor de lungă durată.

Delia a recunoscut cât de mult o susține soțul ei, iar relația dintre ei funcționează de minune deoarece acționează ca o echipă. Răzvan a spus că nu ar fi putut să facă prea multe fără ajutorul soției sale.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
Capital.ro
Top 5 alimente care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate | Dr. Cezar: ”E favorizantă pentru apariția cancerului”
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro