06 feb. 2024 | 21:10

Delia împlinește 42 de ani. Ar face față la America Express sau la Survivor? Mama solistei dă din casă: ”Mi-a moștenit ambiția!” EXCLUSIV

Monden
Delia împlinește 42 de ani. Ar face față la America Express sau la Survivor? Mama solistei dă din casă: ”Mi-a moștenit ambiția!” EXCLUSIV

Delia Matache împlinește 42 de ani, mâine, 7 februarie 2024, zi în care va petrece tot pe scenă, în cadrul unui concert aniversar. Mama artistei, Gina Matache, solistă de muzică populară, ne-a vorbit, exclusiv pentru Playtech Știri, despre fiicele ei, Delia și Oana. Este convinsă că ele s-ar descurca de minune și la concursurile tv de supraviețuire: ”Mi-au moștenit ambiția!”.

Gina Matache: ”Fiicele mi-au moștenit ambiția”

Contactată de Playtech Știri, mama artistei, solista de muzică populară Gina Matache, ne-a dezvăluit ce surpriză culinară îi pregătește Deliei, pentru mâine, la împlinirea vârstei de 42 de ani: ”Acum fac o plăcintă, mă scuzați, mă concentrez și aici!”. Întrebată dacă e de părere că fiicele ei, Delia și Oana, s-ar descurca și la un concurs tv de supraviețuire, celebra mamă ne-a mărturisit, cu o mare doză de convingere:

”Eu cred că da, că ar face față la concursurile America Express sau la Survivor. Eu vă spun strict părerea mea de mamă, că doar le știu bine, eu le-am crescut. Au multe calități, ca să se poată descurca în condiții grele, în primul rând sunt și foarte ambițioase, m-au moștenit pe mine. Sunt și foarte frumoase, au luat de la mine și de la tatăl ei și pe cele bune și pe cele rele, sunt însă un mix reușit. Delia are spirit de aventură, am văzut că își mai ia cortul, în vacanțe, îi place și pe cărări de munte (n.r.- recent a urcat și pe Everest), și la mare. Mai multe nu știu ce să vă zic, ele vă pot spune dacă doresc, cu adevărat, să concureze, ele cunosc mai bine condițiile și-și cunosc puterile”.

Citiți și: Delia, de nerecunoscut după urcarea pe Everest. Imaginea care a uimit-o chiar şi pe ea: „Am şi întrebat cine e cea din poză”

Mama Deliei își dorește concerte, în 2024. Ce onorariu are Gina Matache?

Solista de muzică populară Gina Matache se simte cu mult mai bine, după operația suferită la mână. Speră ca anul 2024 să fie mai bogat în concerte, în recitaluri, la petreceri. Nu ține însă de preț, nu are un onorariu fix:

”Important este să am unde să mă duc, să am unde să cânt, mă duc unde sunt chemată, un artist trebuie să fie pe scenă, asta e important. Nu banii contează atât de mult, ne înțelegem, ne descurcăm, oameni suntem!”, ni s-a mai confesat Gina Matache, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Unde se serbează Delia? Cât costă un bilet, ca să-ți cânte, chiar de ziua ei?

Delia, care este și jurata concursului iUmor, de la Antena 1, a anunțat că se va serba, de ziua ei de naștere, în cadrul unui concert aniversar, pe care îl va susține, mâine seară, de la ora 20.30, într-o vestită berărie-restaurant din București. Cel mai ieftin bilet costă 89 de lei, iar cel mai scump este de 199 de lei, cu loc la masă. Fanii prezenți vor beneficia și de autograful artistei.

Citiți și: Afacerile care au îmbogăţit-o pe Delia. Averea strânsă de artistă, una fabuloasă VIDEO

În cadrul recitalului, Delia Matache va interpreta cele mai frumoase piese din repertoriu, inclusiv hit-urile ”Cine m-a făcut om mare?”, ”Ce are ea?”, ”Sirena Apelor”, ”Pe aripi de vânt”, cu care a fost în toate topurile muzicale.

Parteneri
Mesajul transmis de Florin Piersic de pe patul de spital. Ce se întâmplă cu marele actor
Redactia.ro
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește într-o bucurie
Click.ro
Un mercenar rus, fost membru Wagner, spune că ucide prizonieri ucraineni din compasiune: „E și un gest de umanitate din partea noastră”
Digi24
„Măcelarul de eunuci”: Un bărbat care a făcut o afacere filmându-se în timp ce își mutila și castra victimele a fost închis pe viață
Digi24
Adelina Pestrițu zguduie internetul românesc cu cel mai recent anunț. Mii de oameni au reacționat!
Unica.ro
Concediul pentru creșterea copilului. Schimbări la întoarcerea în câmpul muncii
EVZ.ro
Star Matinal. Dan Ciotoi, luptă cruntă cu boala! Cum a fost salvat artistul, în ultima clipă. A fost la un pas de moarte: ”Dacă întârziam câteva ore...” / VIDEO
Spynews
Devine obligatoriu de la 1 OCTOMBRIE 2024. Se va aplica în absolut TOATĂ România
Capital.ro
Ce conține iaurtul de pe rafturile magazinelor: ”Asta ne duce la pieire!”
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Se RECALCULEAZĂ PENSIILE de DOUĂ ORI!
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Horoscop săptămânal 13 - 19 mai 2024: Taurii au o perioadă deosebită în viața lor
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro