Delia, comparată cu Vulpița. Cum a apărut public jurata de la iUmor

Delia, comparată cu Vulpița. Cum a apărut public jurata de la iUmor
Delia, comparată cu Vulpița. Cum a apărut public jurata de la iUmor

De când a devenit vedetă la ”Acces Direct”, viața Veronicăi Stegaru, cunoscută sub numele de Vulpița, merge ca pe roate. Numele îi este adesea menționat în România, dar și asociat cu diferite stiluri vestimentare sau atitudini. De această dată, imaginea Deliei dintr-o ședință foto a fost comparată cu cea a tinerei din Blăgești. Cum a apărut în public?

Delia a fost comparată cu Vulpița de fani

Soții Veronica și Viorel Stegaru au ajuns pe canapeaua emisiunii ”Acces Direct” prin prisma unui fapt dramatic, ce s-a dovedit a fi mincinos. Mămica de 22 de ani a venit alături de partenerul ei la Antena 1 pentru a povesti cum a fost răpită de trei indivizi, legată la ochi, dusă pe un câmp și violată. A acuzat Poliția că nu ar fi ajutat-o să meargă la spital, unde, însă, ar fi ajuns cel pe care îl acuza de viol.

Ulterior, în poveste au intrat mai multe personaje, Veronica fiind doritoate de dialoguri cu mai mulți bărbați. În final, declarațiile femeii s-au arătat a fi mincinoase, ”scenariul” dezvoltat în platoul emisiunii de la Antena 1 fiind doar paravanul unei minciuni care ține de bucătăria familiei ei.

Criticată și iubită deopotrivă de telespectatori, Vulpița apare în continuare pe micile ecrane, dar cu alte subiecte, unele de viitor. Între timp, YouTube-ul și în special Tik Tok-ul sunt pline de replicile tinerei, tocmai de aceea, cu imaginea ei întipărită în minte, oamenii o asociază cu diferite stiluri vestimentare sau atitudini.

„Vulpița de la București”

Cea asemănată acum cu tânăra din Blăgești este Delia. Îmbrăcată într-o rochie cu motive florale, care, în mintea fanilor, aduce cu portul tradițional românesc, dar și cu o basma pe cap, imaginea cântăreței i-a fost alăturată de un fan de cea a Vulpiței. „Vulpița de la București…Nu ne mai facem bine”, a scris un fan.

Delia, comparată cu Vulpița. Cum a apărut public jurata de la iUmor
Foto: Instagram

Pe de altă parte, câțiva admiratori din mediul virtual au asemănat-o, ”de la brâu în sus”, cu Vitoria Lipan, personaj principal al romanului ”Baltagul”. „De la brâu in sus zici ca esti Vitoria Lipan ??????”, a scris un alt internaut.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI