Delia are dureri cumplite. Ce a pățit artista după ce a inspirat aer: ”Nu înțeleg cum e posibil”

Delia are dureri cumplite. Ce a pățit artista după ce a inspirat aer: ”Nu înțeleg cum e posibil”
Delia are dureri cumplite

Au fost momente delicate pentru artista Delia, după ce s-a întors din vacanța petrecută în Barcelona. Aceasta le-a spus fanilor ce a pățit, așa cum face de fiecare dată pe rețelele de socializare.

Delia are dureri cumplite

Întoarsă recent din vacanța în Barcelona, acolo unde a petrecut zile superbe alături de soțul ei, Răzvan, aceasta le-a povestit fanilor că se confruntă cu anumite probleme de sănătate. Astfel că brusc, în timp ce respira, aceasta a simțit un junghi, extrem de dureros. Delia le-a povestit fanilor momentul prin care a trecut.

”Nu înțeleg cum este posibil să ți se pună un junghi intercostal sau ce mi s-a pus mie în spate. Simt că am un cuțit în spate doar pentru faptul că am respirat și am ridicat umerii, am făcut o mișcare, atât, ținând cont că eu fac mișcare mereu, urc, cobor, merg kilometri și nu am nimic niciodată, dar cu o singură respirație am reușit să fac întindere. Mor, mă ține spatele”, a povestit Delia pe rețelele sociale.

Menționăm că jurata iUmor s-a întors recent dintr-o vacanță luxoasă în Barcelona. Ea este, de altfel, renumită pentru pasiunea de a călători. Iar de fiecare dată când pleacă, ea și soțul ei nu se uită la bani. Spre exemplu, la început de 2021, artista a fost plecată în Maldive, după care a plecat în Mexic. Așadar,  Delia și soțul ei au plătit în jur de 1000 de euro de persoană numai pentru biletele de avion, ca să ajungă în destinația exotică. Unde mai pui că nici cazarea nu a fost una ieftină, cei doi alegând un resort de lux. Delia și Răzvan Munteanu au achitat nu mai puțin de 1.500 de euro pe noapte. De altfel, cei doi nu și-au refuzat nicio plăcere, ba mai mult, au luat masa în cele mai de lux restaurante.

Delia, vacanțe și cu peripeții

Dar Delia a avut parte și de experiențe terifiante în vacanțele sale. Așa a fost cazul vacanței din Austria, când artista a mărturisit că era să cadă de pe munte.

”Era să cad de pe munte. Eram în Austria, m-am abătut de la traseu. I-am zis lui Răzvan să urcăm până într-o zonă de stânci. Am zis că pozele ar arăta foarte bine dacă m-aș duce mai aproape, deși era în afara zonei de traseu.

Era cu foarte multe pietre, nu mi-am dat seama la urcare cât e de nasol, nu am mai putut să cobor. Nu puteam nici să stau în picioare. A fost puțină panică, a fost dubios, îmi făceam tot felul de scenarii”, povestea Delia Matache în cadrul unui interviu.