Delia a stârnit râsul tuturor. În ce ținută a apărut, în plină stradă! ”Ai plecat cu covorul pe tine?”

Autor: Chivu Ana - 13:27, 13 iun. 2019
Delia, ținută neobișnuită. De ce a strânit hohote de râs în online?

Cu toate că părea că majoritatea oamenilor s-au obișnuit deja cu stilul său excentric, se pare că unii încă se miră de ceea ce alege artista să poarte. Ultima postare de pe o rețea de socializare i-a adus un val de comentarii. Cu ce s-a îmbrăcat cântăreața?

Delia, stil de neînțeles. De ce au comentat fanii?

Delia continuă să-și suprindă fanii. Aceasta este un artist în toată regula,dat fiind faptul că se reinventează și nu lasă timp de obișnuință fanilor în ceea ce privește stilul. „Ești absolut superbă! Extravagantă, dar și extrem de naturală în tot ce postezi… ! Cu siguranță ești un OM frumos, asta se simte! ❤️👏”,

Cât de psiheDelic poate fi poncho-ul, de mi-or luat-o ochii razna :))”, au fost comentariile fanilor care nu ar putea să o vadă în vestimentații simple pe aceasta. Pe când, în tabăra cârcotașilor, poncho-ul a devenit… covor. „Covorul delia”, „Ai furat fața de masă. Bravo!”, au spus internauții.

Delia, îmbrăcată în ținuta care a strânit controverse în online
Delia, îmbrăcată în ținuta care a strânit controverse în online

Stil de vedetă

Delia este cunoscută pentru faptul că trece cu vederea orice barieră când vine vorba de exprimare prin stilul vestimentar. Artista a ales mereu să își pune fanii la încercare și să ghicească ce vestimentație va urma să mai aleagă. La filmările pentru sezonul ce abia și-a găsit câștigătorul din iUmor a declarat că deține extrem de multe haine bărbătești.

”Toate hainele sunt de bărbați, doar am adăugat câte un accesoriu. Cele mai multe sunt cumpărate din magazin, îmi place să le aleg, să le probez. Dacă pornesc și chestia asta cu achiziționarea de haine și online, mi-e teamă că nu mă mai opresc”
Delia Matache

De asemenea, a mărturisit, de câte ori a avut ocazia, că nu își pune limite în privința etichetelor, atsfel că are în garderobă de la haine de brand până la haine cumpărate din diverse second-hand-uri.