Deea Maxer îl atacă pe Dinu Maxer! A răbufnit după declarațiile soțului: „Nu înseamnă că ești apropiat”

de: Andrei Simion
02 04. 2023

Deea Maxer îl atacă pe Dinu Maxer, după ce artistul a explicat în mod public că a încercat să repare relația cu fosta soție, însă lucrurile nu au mai funcționat. Vedeta i-a dat o replică tăioasă fostului său partener de viață, explicându-i, practic, ce înseamnă intimitatea în cadrul unui cuplu: „Să dormi cu cineva în același pat nu înseamnă că ești apropiat”.

Deea Maxer îl atacă pe Dinu Maxer

După aproape două decenii de mariaj, Deea și Dinu Maxer și-au anunțat divorțul. În aceeași zi, mai exact pe data de 28 martie, au semnat și actele necesare pentru oficializarea separării. Românii au rămas șocați de hotărârea celor doi soți, în circumstanțele în care amândoi păreau să fie foarte fericiți.

În spațiul public, au fost făcute tot felul de speculații despre relația lor. Lidia Fecioru este de părere că sărăcia ar fi fost motivul pentru care Deea și Dinu Maxer au ajuns la divorț. Vedeta câștiga mai mulți bani decât partenerul său, înainte de a decide să se separe. Hotărârea ar fi fost luată de comuna cord.

Dinu Maxer a explicat, recent, într-o emisiune televizată, că problema despărțirii s-a pus, pentru prima dată, pe data de 15 august 2022. Potrivit artisului, neînțelegerile în cuplu au apărut după venirea pe lume a fiicei lor, Maysa. Iubirea dintre cei doi n-ar mai fi fost la fel, relația devenind banală și platonică.

O precizare făcută de cântăreț a deranjat-o, însă, pe Deea Maxer. Fostul său partener a explicat public că a încercat să facă relația să funcționeze. Totuși, lucrurile nu și-au mai revenit la normal, astfel încât cea mai bună soluție a fost despărțirea. Vedeta l-a atacat pe fostul soț într-un mesaj publicat pe rețelele sociale.

„Să dormi cu cineva în același pat nu înseamnă că ești apropiat”

Deea Maxer a transmis, prin intermediul unui videoclip publicat pe Instagram, că Dinu Maxer nu a înțeles-o și că acesta a fost, de fapt, motivul pentru care au decis să dea divorț. Femeia a ținut să aducă în atenția fostului său partener de viață ce înseamnă intimitatea în cuplu, de fapt.

„Să dormi cu cineva în același pat nu înseamnă că ești apropiat. Să trăiești în aceeași casă cu cineva nu înseamnă că ești apropiat. Singurul lucru care ajută să fii aproape de cineva este atunci când te simți în siguranță și poți să te deschizi, atunci când te simți văzut, apreciat și înțeles în momentele cele mai vulnerabile. Dacă poți să faci asta, atunci lucrurile vor merge. Dacă nu, nu poți schimba asta într-un moment, pentru că ați fost meniți să fiți împreună”, scrie în videoclipul postat de Deea Maxer.

Te-ar putea interesa și: Câţi bani făcea Deea Maxer înainte de divorţ. Declaraţii despre veniturile familiei

Nimeni nu știe exact ce s-a întâmplat în spatele ușilor, între Deea și Dinu Maxer. Cert este că fanii cuplului nu prevedeau deloc despărțirea, mai ales în circumstanțele în care, în public, păreau mai împliniți ca niciodată.