Declinul lui Irinel Columbeanu s-a aflat. Ce anume l-a adus la sapă de lemn, de fapt

de: Anițoiu Ana
27 02. 2021

Declinul lui Irinel Columbeanu s-a aflat. O decizie greșită i-a dat întreaga viață peste cap și l-a făcut să se mai bucure doar în amintire de o locuință de lux, mașini, vacanțe, petreceri și costume scumpe. În prezent, își duce traiul modest, într-un apartament cu două camere închiriat în București. Iată ce anume l-a adus la sapă de lemn, de fapt, pe fostul milionar de la Izvorani.

Ce l-a adus la sapă de lemn pe Irinel Columbeanu

Fostul milionar de la Izvorani a dus-o pe picior mare, ba chiar uriaș, încă din tinerețe, deoarece a provenit dintr-o familie bogată. Un timp, sacul a părut să n-aibă fund pentru el, dar în ultimii ani, Irinel Columbeanu a fost despărțit de luxul în care obișnuia să trăiască. La baza acestei prăbușiri spectaculoase ar fi fost o decizie neinspirată.

Mai exact, declinul lui Irinel Columbeanu ar fi început după ce a împrumutat mulți bani ca să deschidă o fabrică de ciment în Gorj. Cimentul urma să fie numit ”Columbeanit” și să îi asigure succesul. Doar că ce i-a asigurat a fost doar o prăbușire financiară. „Am împrumutat 5,7 milioane de euro, am pus în acea fabrică mult mai mult, am dat înapoi din credit, cam 52% din calculele mele”, explica fostul milionar, care a girat inclusiv cu vila de la Izvorani, ce în luna noiembrie a fost afectată de un incendiu puternic.

Cum are de gând Irinel Columbeanu să se îmbogățească din nou

Recent, Irinel Columbeanu a dezvăluit, pentru playtech.ro, cum are de gând să se îmbogățească din nou. Fostul milionar de la Izvorani s-a apucat de scris. Vrea să publice o carte despre viața lui, în care va include și detalii picante despre femeile pe care le-a iubit. Printre acestea s-au numărat fostul model devenit designer Romanița Iovan; cântăreața Anna Lesko, cu care a locuit timp de opt ani și pe care a cunoscut-o pe litoral, unde ea era dansatoare într-un club de noapte; și Monica Gabor, care i-a dăruit o fetiță, pe Irina. Recent, el și Oana Cojocaru s-ar fi despărțit. Mai multe detalii, AICI!

”Este o carte care se inspiră din fapte reale ale vieții mele. O să povestesc și despre relațiile pe care le-am avut cu diverse femei celebre”, a spus Irinel Columbeanu, care a dezvăluit, la emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, cu care dintre fostele lui partenere s-ar împăca. Fără să stea prea mult pe gânduri, a ales-o pe Monica Gabor, care acum locuiește alături de fiica lor și noul ei partener, un afacerist chinez, în Statele Unite ale Americii.