Declarații în premieră. Când ar putea deveni bunică Andreea Berecleanu. Nici ea nu se aștepta la asemenea dezvăluiri

Declarații în premieră. Când ar putea deveni bunică Andreea Berecleanu. Nici ea nu se aștepta la asemenea dezvăluiri
Declarații în premieră. Când ar putea deveni bunică Andreea Berecleanu. Nici ea nu se aștepta la asemenea dezvăluiri

Undeva pe la începutul anului media românească a fost zguduită de vestea plecării Andreei Berecleanu de la cârma Observatorului Atena 1. I s-a găsit înlocuitor repede în persoana Sandrei Stoicescu, dar nimeni nu se aștepta ca Andreea să facă audiențe și în altă postură decât cea de la Observator.

Declarații în premieră

Facebook a explodat odată cu anunțul fostei vedete Antena 1 în care povestea de o nouă apariţie a sa la TV. Era prima după plecarea de la Antena 1. Toți se așteptau să fie la același post, unde a lucrat timp de 17 ani, dar surpriza a fost și mai mare când fanii ei au flat că apariția va fi la unul din canalele concurente, și anume Kanal D. Dar nu a fost singur ci alături de fiica ei, Eva Zaharescu, fiind invitate de marcă la emisiunea ”Teo Show”, unde au oferit un interviu în care au povestit despre planurile lor de viitor.

”Astazi dimineata am filmat pentru colegii de la Kanal D. Cu cine? Asa cum se vede din fotografii, cu Eva, fiica mea. Am vorbit despre viata in aceasta perioada, pre si post izolare, de reluarea activitatilor de zi cu zi, am raspuns tuturor intrebarilor puse de Madalina Lambriloc cu multa decenta si experienta. In curand, la Teo Show”, scria vedeta pe facebook.

Când ar putea deveni bunică Andreea Berecleanu. Nici ea nu se aștepta la asemenea dezvăluiri

Cu peste 9 mii de vizualizări pe pagina sa de facebook, și peste 174 de comentarii, acest lucru ar fi trebuit să fie un barometru pentru ceea ce avea săs se îmtâmple în timpul difuzării interviului la ”Teo Show”, dar nici ea și nici cei din spatele emisiunii nu se așteptau la un rating de asemenea anvergură. Astfel că, pe intervalul orar în care a fost difuzat interviul Andreei Berecleanu și al fiicei sale, audiențele au crescut vertiginos, lucru care demonstrează că, într-adevăr, Andreea Berecleanu este una din vedetele cele mai urmărite din România.

Dar lucrurile interesante au fost cele din interviul acordat de fiica ei, Eva, mai ales atunci când s-au adus în discuție planurile de viitor ale fetei și dacă se vede în postura de mămică.

„Peste 10 ani aş vrea să am primul copil, de ce nu? Îmi plac copiii, nu contează dacă va fi băiat sau fată. M-aş bucura să am o familie, dar momentan vreau să mă ocup de artă, de ce îmi place mai mult.” , a declarat Eva.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI