Declarații halucinante. Ce a auzit vecina criminalului de la Arad: „Plângea în gura mare. Am auzit așa, cum ai bate carnea”

Declarații halucinante. Ce a auzit vecina criminalului de la Arad: „Plângea în gura mare. Am auzit așa, cum ai bate carnea”
Declarații halucinante. Ce a declarat vecina criminalului de la Arad: "Plângea în gura mare. Am auzit așa, cum ai bate carnea"

Vecina criminalului de la Arad face mărturii cutremurătoare în cazul crimei. Aceasta spune că a auzit țipete, zgomote și fetița plângând foarte tare.

Ce spune vecina criminalului de la Arad

Femeia a vrut să bată la ușa lui pentru a se asigura că totul este în regulă, deoarece a auzit-o pe fetiță plângând foarte tare, însă nu a mai făcut acest lucru, deoarece spune că i-a fost frică de bărbatul violent. La un moment dat a dat drumul la televizor și nu s-a mai auzit nimic, mai spune femeia.

”Am auzit un țipăt. Și atunci când s-a dus țipătul, am văzut și televizorul.

Am vrut să mă dus sus, dar mi-a fost frică. Plângea în gura mare. Și atunci ei au dat drumul la televizor și nu am mai auzit gălăgie, nimic. Sâmbătă noaptea am auzit așa, cum ai bate carnea. A auzit și vecina de dincolo. Poate că atunci s-a întâmplat. 

Când am venit duminică, la 1, de la biserică, el bătea la ușă la vecini. Dar era speriat. Eu m-am gândit la ceva, că l-am văzut tare speriat”, povestește femeia. 

Femeia mai spune că obișnuia să se joace cu cei mici, însă erau retrași de cele mai multe ori și nu ieșeau foarte des afară.

Motivul pentru care tatăl și-a ucis copilul

Oamenii legii și-au dat seama că bărbatul minte, iar după mai multe ore de interogări, acesta și-a recunoscut fapta, spunând că era stresat pentru că rămăsese doar el cu ceilalți doi copii. În tot acest timp, soția se afla la maternitate pentru a naște un al treilea copil.

Doar de un moment de furie a fost nevoie pentru ca bărbatul să o dea cu capul de perete pe copilă, deoarece avea multă energie și dorea să se joace. Atunci când a observat că cea mică nu mai respiră, bărbatul s-a panicat și a încercat să o resusciteze, dar fără succes.

După ce a realizat ce a făcut, a băgat-o pe fetiță într-o valiză și a dus-o cu un taxi lângă un cimitir, apoi a adunat două sticle de acetonă și i-a dat foc. Ulterior, criminalul a luat un alt taxi înapoi spre casă.

Apropiați ai tânărului au spus că acesta obișnuia să consume substanțe interzise și alcool. Cu toate acestea, nu se știe deocamdată dacă în acel moment bărbat se afla sub influența unor substanțe interzise, potrivit Antena3.

Mama fetiței a aflat de tragedie când a fost externată

Femeia, aflată în spital după naștere, a fost externată în cursul zilei de marți și s-a întors acasă cu bebelușul nou născut, fără să bănuiască tragedia care îi lovise familia. Ajunsă acasă, a cerut să-și vadă fiica. Iubitul ei i-a spus că cea mică este la vecini, încercând să-și ascundă crima.

Într-un final, doar la insistențele femeii, bărbatul a recunoscut că Antonia s-a stins din viață, în urma unui pretins accident. Acesta i-a spus mamei îndurerate că faza a căzut în baie, iar aceasta l-a crezut.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI